Nihal Candan'dan 615 TL'lik deniz mahsulleri tabağını isyan eden Merve Boluğur'a olay yorum

Şimdilerde aranjör Mert Aydın'la yaşadığı aşkla gündemde olan Merve Boluğur gittiği tatil beldesinde ızgara deniz mahsülleri tabağının 615 TL olmasına sosyal medyadan isyan etmişti. İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, Merve Boluğur'a yaptığı ''Biz 1 günlük su ihtiyacımıza o parayı veriyoruz.'' şeklindeki yorumuyla gündem oldu.

Kısa süre önce aranjör Mert Aydın ile yeni bir aşka yelken açan ve son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren 34 yaşındaki Merve Boluğur, geçtiğimiz hafta gittiği tatil beldesinde bir tabak deniz mahsülünün 615 TL olmasına isyan etmişti. Yüksek fiyatlardan dert yanan Boluğur, menü ve fiyat listesini Instagram'dan paylaşıp altına "Bro sahne yapayım ben... Bu nedir baba, abo!" notunu düşmüştü.

 NİHAL CANDAN: BİZ O PARAYI 1 GÜNLÜK SU İHTİYACIMIZA VERİYORUZ

Merve Boluğur'un bu paylaşımına Bahar Candan'ın kız kardeşi ve sosyal medya fenomeni Nihal Candan'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Lüks hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Nihal Candan, Merve Boluğur'un o paylaşımı karşısında ''Ah ah Mervecim sen en azından deniz mahsulleri yemişsin biz 1 günlük su ihtiyacımıza o parayı veriyoruz.'' yorumunda bulundu.

 Nihal Candan'dan 615 TL'lik deniz mahsulleri tabağını isyan eden Merve Boluğur'a olay yorum

Bahar Candan ile ablası Nihal Candan otelde yaşıyor. İşte Benim Stilim programı ile şöhrete kavuşan Nihal Candan ayrıca güzellik merkezi sahibi. Instagram hesabında 1 milyona yakın takipçiye sahip olan Nihal Candan iddialı cesur pozlarıyla adından magazin basınında sıkça söz ettiriyor.

Nihal Candan'dan 615 TL'lik deniz mahsulleri tabağını isyan eden Merve Boluğur'a olay yorum - Resim : 2

Nihal Candan'dan 615 TL'lik deniz mahsulleri tabağını isyan eden Merve Boluğur'a olay yorum ile ilgili etiketler Merve Boluğur Nihal Candan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.