Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan birbirine rakip oldu! Reyting savaşını bakın kim kazandı?

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ikilisi Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp sevgili oldular. Ancak şu sıralar iki sevgili rol aldıkları diziler ile birbirine rakip oldu. Reytin savaşını bakın kim kazandı?

Gökhan Alkan'ın Kalp Yarası ile Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı Üç Kuruş dizisi Pazartesi akşamları birbirine rakip oldu. Yasak Elma'daki Şahika rolünden sonra herhangi bir projede yer almayan Nesrin Cavadzade dün akşam başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'un rol aldığı Üç Kuruş dizisinde Bahar karaketeri ile karşımıza çıktı.

Suç dünyasının en azılı adamlarından olan Nezir'in kızı Bahar ile performans gösteren oyuncu, meslektaşı sevgilisi Gökhan Alkan ile uzun süredir birlikteler ve kısa süre içerisinde evlenecekleri iddia ediliyor.

Nesrin Cavadzade sevgilisi Gökhan Alkan'ı ailesiyle tanıştırdı - Son Dakika  Magazin Haberleri

PEKİ REYTİNG SAVAŞINI KİM KAZANDI?

Her ne kadar Nesrin Cavadzade, "Biz rakip değiliz" dese de reyting sonuçları kazananın kim olduğunu gösterdi.

Gökhan Alkan ile nişanlanan Nesrin Cavadzade ilk kez konuştu! 'Yaşadığım  sevinçlerin üzerinde gölge var'

1 Kasım 2021 Pazartesi günü yayımlanan dizi, program ve haberlerin reyting sonuçlarına göre; Total izleyici grubunda birinciliği Yasak Elma, ikinciliği Üç Kuruş, üçüncülüğü Esra Erol’da aldı. Nesrin Cavadzade, sevgilisi Gökhan Alkan'ı geçerek reyting savaşını kazanan isim oldu.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan birbirine rakip oldu! Reyting savaşını bakın kim kazandı? ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.