Neslihan Atagül Kariyerini Kocası İçin Tehlikeye Mi Atıyor?

Oyuncu Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu'nun başrollerini paylaştığı Gecenin Ucunda dizisinden iyi haberler gelmiyor. Reytingler iyi gelmeyince gün değişikliği yapan Gecenin Ucunda dizisi için bir başka bomba iddia daha var.

Gecenin Ucunda dizisi Salı akşamları ekrana geliyor ancak bu uzun süre devam etmeyebilir. Başrollerini Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun paylaştığı dizide Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Sarp Levendoğlu, Ebru Aykaç, Özge Özder ve Bestemsu Özdemir usta oyuncular yer alıyor.

Peride Celal'in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda 7 bölüm geçmesine rağmen beklenen ilgiyi görmekte zorlanıyor. Neslihan Atagül gibi son dönemin en parlak kadın oyuncularından birinin yer aldığı proje seyirci tarafından beğenilmedi. Bunun üzerine yapımcılar da gün değişikliğine giderek rakipleriyle bu şekilde devam etme kararı aldı.

Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu'nun sosyal medyadaki uyumunun ekrana yansımadığı bir gerçek. Ancak oyuncunun hayranlarının bir başka eleştirisi daha var. Medya da yer alan iddialara göre Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'yu yeniden izlenen jönler listesine girebilmesi için kendini siper ediyor.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'nın yayın günü belli oldu: Neslihan  Atagül ile Kadir Doğulu çifti başrolde - Son Dakika Magazin Haberleri |  N-Life

Tabi bu oyuncunun hayranlarının yorumları. Ancak dizinin reytingleri böyle devam ederse bu fikrin doğruluğu da tartışılır. 

Neslihan Atagül daha önce Sefirin Kızı, Fatih Harbiye, Canım Babam ve Kara Sevda gibi dizilerde rol almıştı. 

Neslihan Atagül Kariyerini Kocası İçin Tehlikeye Mi Atıyor? ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Gecenin Ucunda Dizisi Kadir Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.