Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı arasında neler oluyor? Ünlü çiftten ayrılık iddialarına jet yanıt

Son günlerde Instagram hesabından yaptığı photoshoplu paylaşımlarıyla adından söz ettiren sinema ve tiyatro oyuncusu Naz Elmas yine magazin gündeminden düşmüyor. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Elmas'ın 2 yıl önce nikah masasına oturduğu iş insanı Erol Özmandıracı ile eviliğinde kriz çıktığı iddia edildi.

En son atv'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan 37 yaşındaki oyuncu Naz Elmas bu defa evliliğiyle gündeme geldi. Fotoğraflarına uyguladığı photoshoplarla sık sık adından söz ettiren oyuncunun 2019 yılında evlendiği 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile sorunlar yaşadığı konuşuluyor.

Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı arasında neler oluyor? Ünlü çiftten ayrılık iddialarına jet yanıt

2 YILLIK EVLİLİKTE YENİ BİR KRİZ Mİ YAŞANIYOR?

2014 yılında nikah masasına oturduğu Emre Kıramer ile aradığı mutluluğu yakalayamayan ve bir yıllık birlikteliğin ardından boşanan Naz Elmas, 2019 yılının son günlerinde Ortaköy'de  Esma Sultan Yalısı’nda Erol Özmandıracı ile evlenmişti. Bir dargın bir barışık evlilik yürüten çiftin arasında kriz çıktığı iddiası ortaya atıldı.


İDDİALARA FOTOĞRAFLI YANIT

Daha önce ayrılık haberleriyle gündeme gelen çift sosyal medyadan birbirlerini sildikleri yönündeki haberlere sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla açıklık getirdi.

Naz Elmas - Erol Özmandıracı

EROL ÖZMANDIRACI PAYLAŞTI...

Eşi Özmandıracı'nın paylaştığı fotoğrafa kendi sayfasında yer veren Elmas, ''12 saat önce eşimin paylaştığı resimle çıkan haber nasıl bir tezattır. Sevgiler'' notunu düştü. Birçok kez kavga ettikleri ve birbirlerini sildikleri yönünde iddialarla gündeme gelen çift bu paylaşımla ayrılık iddialarına son noktayı koydu. 

Naz Elmas - Erol Özmandıracı

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANMIŞLARDI


Naz Elmas 6 ay aşk yaşadıktan sonra 2014 yılında dünyaevine girdiği ünlü kuaför Erdem Kıramer'in oğlu Emre Kıramer ile bir yıl evli kalmıştı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde görülen dava ile anlaşmalı olarak evlilklerini sonlandırmıştı. İş insanı Erol Özmandıracı ise yoga eğitmeni eşi Ceylan Altunç ile Haziran ayında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarında yaptığı photoshop sonucu belini inceltmesi ve yolu yamultması takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Elmas'ın belini neredeyse yok etmesi takipçileri tarafından eleştirilmişti. Elmas'ın yaptığı photoshop skandalı konuşulmaya devam ederken kısa bir süre sonra paylaştığı başka bir fotoğrafta ise yeri yamultması görenleri şoke etmişti. Daha önce photoshop skandalıyla ilgili sorulara "Alt bacaklarım bir hayli ince olduğu için verdiğim pozlardan dolayı insanlar photoshop yaptığımı sandı. İlginç, photoshop baya merak uyandırıyor" açıklamasıyla cevap veren güzel oyuncu Alay konusu olan son paylaşımlarıyla ilgili ise  "Alt bacaklarım bir hayli ince olduğu için verdiğim pozlardan dolayı insanlar photoshop yaptığımı sandı. İlginç, photoshop baya merak uyandırıyor" açıklamasında bulundu. 

 



Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı arasında neler oluyor? Ünlü çiftten ayrılık iddialarına jet yanıt ile ilgili etiketler Naz Elmas evlilik Naz Elmas - Erol Özmandıracı Erol Özmandıracı evlilikte kriz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.