Nays nedir? Nays nasıl kullanılır? Nays'ın avantajları neler?

Türkiye İş Bankası'nın yeni finans uygulaması Nays, kullanıcılarına para ve zaman kazandıran eğlenceli bir deneyim sunuyor. Nays ile kullanıcılar, alışverişlerinde indirim ya da hediye para kazanabiliyor, nakit ihtiyacı duyduklarında kolayca borç alabiliyor ve günlük finansal ihtiyaçlarını 7/24 ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Peki, Nays nedir, avantajları ne, nasıl kullanılır? İşte, Nays hakkında merak edilenler....

Türkiye İş Bankası tarafından yeni kullanıma sunulan Nays, arama motorlarında araştırılan ve hakkındaki detaylar merak edilen bir konu başlığı oldu. Bu çerçevede 'Nays nedir?' veya 'Nays nasıl kullanılır?' gibi sorular araştırılıyor. Peki, Nays nedir? Nays nasıl kullanılır? Nays'ın avantajları neler?

Nays nedir? Nays nasıl kullanılır? Nays'ın avantajları neler?

Nays nedir?

Nays, Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilen, kullanıcıların finansal hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan bir mobil finans uygulamasıdır. Nays, kullanıcılara alışverişlerinde indirim ya da hediye para kazandırma, nakit ihtiyacı duyduklarında kolayca borç alma ve günlük finansal ihtiyaçlarını 7/24 ücretsiz olarak gerçekleştirme gibi avantajlar sunar.

Nays'ın avantajları neler?

Nays ile alışverişlerinizde indirim ya da hediye para kazanabilir, nakit ihtiyacınız olduğunda kolayca borç alabilir ve günlük finansal ihtiyaçlarınızı 7/24 ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Nays'ın kullanıcılara sunduğu diiğer avantajlar arasında şunlar yer alıyor:

Koşulsuz, şartsız ve her zaman ücretsiz: Nays, kullanıcılarına herhangi bir koşul veya şart olmaksızın ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Nays Kart: Nays Kart ile online alışverişlerde, temassız ödeme ve karekod özellikli fiziki POS cihazlarında ödeme özgürlüğü sunuluyor.

Türkiye İş Bankası Bankamatikleri: Türkiye İş Bankası'nın yaygın Bankamatiklerinden ücretsiz para çekme ve yükleme kolaylığı sağlanıyor.

Anlaşmalı markalarda hediye para veya indirim: Anlaşmalı markalarda yapılan harcamalarda hediye para veya indirim kazanılıyor.

Borç Al: Geri ödeme planını kolayca yönetebileceğin “Borç Al” özelliğiyle nakit ihtiyacına erişimi kolaylaşıyor.

Bağlı Hesap: Bağlı Hesap ile tüm aileyi tek bir finansal uygulama altında buluşturuyor.
Ücretsiz fatura ödeme: Ücretsiz fatura ödeme imkanı sunuluyor.

Paribu'ya ücretsiz para transferi: Paribu'daki hesabına 7/24 ücretsiz para transferi kolaylığı sağlanıyor.

Birikimlerim: "Birikimlerim" özelliği ile Altın alışı ile birikim yapma özelliği sunuluyor.
Nays Nasıl Kullanılır?

Nays nedir? Nays nasıl kullanılır? Nays'ın avantajları neler? - Resim : 2

Nays nasıl kullanılır?

Nays'ı kullanmak için uygulamayı App Store veya Google Play Store'dan indirmeniz ve kayıt olmanız yeterli. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra Nays Kart'ınızı oluşturabilir ve alışverişlerinizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Nays uygulaması müşterilerine neler sunuyor?

Türkiye İş Bankası, Nays ile kullanıcılarına para ve zaman kazandırarak finansal hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Nays, kullanıcılarına alışverişlerinde indirim ya da hediye para kazandırarak tasarruf etmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca, nakit ihtiyacı duyduklarında kolayca borç almalarına olanak tanıyarak finansal istikrarlarını sağlamalarına katkıda bulunuyor. Nays'ın ücretsiz olması da kullanıcılar için önemli bir avantaj sunuyor.

 

Nays nedir? Nays nasıl kullanılır? Nays'ın avantajları neler? ile ilgili etiketler İş Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.