Naya Rivera neden öldü?

Naya Rivera neden öldü? Glee dizisinin oyuncusu Naya Rivera'nın neden öldüğü ve bulunup bulunmadığı merak konusu oldu.

ABD’de 4 yaşındaki oğlu ile beraber gölde kaybolan Glee dizisinin oyuncusu Naya Rivera’dan bir son dakika haberi geldi. Naya Rivera’nın bulunduğu kaydedildi. 33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı belirtildi.

Geçtiğimiz günler içerisinde oğlu Josey ile birlikte ABD'deki Piru Gölü'ne giden ve ardından da kaybolan 33 yaşındaki Naya Rivera'yı arama çalışmaları devam ederken polisten yeni bir haber geldi. Gölde polisin cansız bir bedene ulaştığı kaydedildi.

NAYA RİVERA NEDEN ÖLDÜ?

The New York Times tarafından geçen son dakika haberine göre; Konu hakkında açıklama yapan Ventura şerifi Bill Ayub, oyuncunun cansız bedenine ulaştıklarını ve olayın intihar olduğuna dair hiçbir belirti olmadığını ifade etti. Şerif, Naya Rivera'nın oğlunu bota taşıyabildiğini ama kendisini kurtarmak adına enerjisinin kalmadığını tahmin ettiklerini belirtti. Naya Rivera'nın ölüm nedenini doğrulamak için otopsi yapılacağı belirtildi.

Naya Rivera neden öldü? ile ilgili etiketler Naya Rivera
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.