Nasipse Olur filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

29 Ekim Show TV yayın akışında yer alan Nasipse Olur filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Nasipse Olur hangi kanalda? Nasipse Olur oyuncuları kimlerdir?

29 Ekim Show TV yayın akışında yer alan Nasipse Olur adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Nasipse Olur filmi 2020 yılında vizyona girmiştir.

Nasipse Olur Filminin Konusu Nedir?

Nasipse Olur, üst üste gelen felaketlere karşı inatçı bir mücadele veren genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Günfer, geçimini pastacılıktan sağlayan genç bir kadındır. Babasının vefatından sonra büyük bir yıkıma uğrayan Günfer, tam kendisini toparlamaya çalışırken, amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı olan emek fırınına mafyanın dadanmasıyla iyice kötü olur. Bunlar yetmezmiş gibi bir de evlenme hayalleri kurduğu Yaşar tarafından aldatıldığını öğrenmesi Günfer'i hayatını altüst eder. Başına gelen felaketlere karşı direnen Günfer'in hayatı, mahallenin zengin çocuğu Gökhan ile yollarının kesişmesi ile bambaşka bir hal alır.

Nasipse Olur Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Selahattin Sancaklı

Oyuncular: Algı Eke, Burak Sevinç, Nur Sürer

Tür:  Romantik, Komedi

Yapım Yılı: 15 Şubat 2020 / 1s 45dk

Nasipse Olur filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Show TV Nasipse Olur filminin konusu ne oyuncuları kim hangi kanalda yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.