Mustafa Sarıgül sandalyeye çıkıp bağırdı: Dağlar ne kadar yüksek olursa olsun...

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, çektiği ilginç videolara bir yenisini daha ekledi. Sarıgül bu kez de sandalye üzerine çıkarak "Dağlar ne kadar yüksek olursa olsun, güneşin doğuşu engellenemez" diye bağırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Şu sıralar ilçe kongrelerini tamamlamak üzere olan ve temmuz ayı içinde de il kongrelerini tamamlayarak büyük kurultayla birlikte kulvara girecek olan Türkiye Değişim Partisi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Genel Başkan Mustafa Sarıgül, iddialı açıklamalarına her geçen gün yenilerini eklerken, çektiği ilginç videolar da sosyal medyada olay yaratıyor.

"GÜNEŞİN DOĞUŞU ENGELLENEMEZ"

Bu kez de Sarıgül'ün bir sandalye üzerinde görüntülendiği videoda, parti taraftarlarına "Dağlar ne kadar yüksek olursa olsun, güneşin doğuşu engellenemez" mesajı verdiği görülüyor.

Sarıgül, konuşmasını yaptıktan sonra ise yanındakiler tarafından sandalyeden indiriliyor.

Mustafa Sarıgül sandalyeye çıkıp bağırdı: Dağlar ne kadar yüksek olursa olsun... - Resim : 2

 

Mustafa Sarıgül sandalyeye çıkıp bağırdı: Dağlar ne kadar yüksek olursa olsun... ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül video Türkiye Değişim Partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.