Mustafa Sandal'a kayınpederinden büyük jest! Düğün masraflarını karşılayacak

İki oğlunun annesi Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018'de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında nişanlandığı ve kendisinden 19 yaş küçük olan Melis Sütşurup ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 3 Haziran'da Roma'da nikah masasına oturacak çifte, sosyetik güzel Melis Sütşurup'un babası Cihan Sütşurup büyük bir jest yaptı. İşte detaylar...

Yaklaşık üç yıldır aşk yaşayan Mustafa Sandal ile aşk Melis Sütşurup, geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. 3 Haziran'da İtalya'nın başkenti Roma’da gerçekleşecek nikâh töreni ile mutluluğa 'Evet' diyecek çift, 10 Haziran'da ise Marmaris'te ailelerini ve dostlarını düğünlerinde ağırlayacak.

MELİS SÜTŞURUP'UN BABASI, MARMARİS'TEKİ DÜĞÜNÜN MASRAFLARINI ÜSTLENDİ


Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Ünlü çifte en büyük sürprizi ise sosyetik güzelin babası Cihan Sütşurup yaptı. İş insanının, D Maris Hotel'deki düğün organizasyonun tüm masraflarını üstlendiği iddia edildi.

Mustafa Sandal'a kayınpederinden büyük jest! Düğün masraflarını karşılayacak

Jest karşısında Sütşurup Ailesi'ne teşekkür eden şarkıcı, ısrarlar sonucunda hediyeyi kabul etmek zorunda kaldı. Sütşurup ve Sandal'ın, düğün için bir organizasyon şirketiyle de anlaştığı öğrenildi. İş insanının, misafirlerin konaklama, ulaşım ve diğer masrafları için birkaç milyon lirayı gözden çıkardığı edinilen bilgiler arasında.

DÜĞÜNÜN DETAYLARI

10 Haziran akşamı restoranda 'Yunan Gecesi' yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin manzaralı çimenliğinde düğün yapacak. Ardından beach’e inecek olan davetlileri, burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch’la sona erecek.

Mustafa Sandal'a kayınpederinden büyük jest! Düğün masraflarını karşılayacak - Resim : 2

 

Mustafa Sandal'a kayınpederinden büyük jest! Düğün masraflarını karşılayacak ile ilgili etiketler Melis Sütşurup Mustafa Sandal nikah Düğün Cihan Sütşurup
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.