Mustafa Sandal estetik mi yaptırdı? İşte son haliyle ilgili jet açıklama

Pop müzik dünyasının sevilen isimlerinden Mustafa Sandal dün 52. yaşını kutladı. Instagram hesabından Op. Dr. Hülya Bolu ile çekilen fotoğraflarını paylaşan Sandal'ın yüzündeki değişim sosyal medyanın gündemine oturdu. Estetik yaptırdığı iddia edilen ünlü şarkıcı hakkında çıkan iddialara yanıt vererek yüzündeki değişimin sebebini açıkladı.

Önceki gün yeni yaşını kutlayan şarkıcı Mustafa Sandal'ın görüntüsü olay oldu. Doğum gününde bir paylaşım yapan Sandal, Op. Dr. Hülya Bolu ile birlikte çekilen karesine ''Canım dostlarım, yol arkadaşlarım; sosyal medyadaki doğum günü mesajlarınız beni çok mutlu etti. Hepinize çook teşekkürler, siz de iyi ki doğdunuz iyi ki böyle güzel bir ülkemiz var ve ben sizler için besteler yapıp, şarkılar söylüyorum 🙏❤❤ Bu arada paylaşmadan duramayacağım. Ben de bu sene kendime bir yaş günü sürprizi yaptım ve hayata daha güzel bakabilmek için Dünyagöz İzmir Hastanesi'ne gittim :) Lazerli Trifokal Mercek ameliyatı oldum. Çok ama çok memnunum. Artık yakın gözlüğü kullanmama da gerek kalmamış oldu :)) Op.Dr. Hülya Bolu ve ekibine, tüm Dünyagöz İzmir Hastanesi çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Canımız sağlıkçılarımız iyi ki varsınız, sağ olun'' notunu düştü.



Mustafa Sandal estetik mi yaptırdı? İşte son haliyle ilgili jet açıklama

Sandal'ın fotoğrafta yüzündeki değişim dikkat çekti. Bambaşka bir görünüme kavuşan sanatçının estetik yaptırdığı iddia edildi. Sandal'ı tanımakta güçlük çeken takipçileri 'Bu sen değilsin' yorumunda bulundu.

Mustafa Sandal estetik mi yaptırdı? İşte son haliyle ilgili jet açıklama

''FACEAPP AYARI FAZLA KAÇTI''

Hakkındaki estetik iddiaları ardından olay olan son haliyle ilgili bir açıklama yayınlayan Sandal filtre nedeniyle yüzünün farklı göründüğünü açıkladı. Sandal şu ifadelere yer verdi:

''Herkes bir sakin olsun. Ben yine aynı eski ben (sağdaki filtresiz gerçek ben). Hülya hocam biraz faceapp ayarını kaçırmış olabilir (solda). Sonrada farkettik, paylaşımı kaldırmaya da gerek duymadık. Espirili yorumları gördüm, ben de sizler kadar güldüm. Hep gülelim geçelim.''

Mustafa Sandal estetik mi yaptırdı? İşte son haliyle ilgili jet açıklama

Mustafa Sandal estetik mi yaptırdı? İşte son haliyle ilgili jet açıklama ile ilgili etiketler Mustafa Sandal FaceApp estetik Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.