MURAT KURUM MU, EKREM İMAMOĞLU MU?

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 31 Mart seçimine adım adım yaklaşırken İstanbulluların nabzını tuttu…

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşırken Eminönü’nde vatandaşa mikrofon uzatarak seçim anketi yaptı. İstanbulluların nabzını tutan Yüksel, ‘AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum mu, CHP’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu mu?’ sorusuna yanıt aradı.

‘’İSTANBUL’U SEL GEÖTÜRÜYOR, BEYEFENDİ TATİLDE’’

Malatyalı vatandaş tercihini Murat Kurum’dan yana kullanacağını ifade ederken, İmamoğlu’nun belediyecilik anlayışına da tepki göstererek ’’Malatyalıyım. Murat Kurum daha ağır basıyor. 2020’deki Elazığ-malatya depreminde bir ayağı Elazığ’da, diğer ayağı Malatya’daydı. Asrın felaketinde de hep deprem bölgesindeydi. Kurum bakanlığı sürecinde Çam Sakura hastanesinin yollarını İBB yapmadı, Çevre ve Şehircilik bakanlığı yaptı. Kurum’un hizmetleri var. İmamoğlu’nun sadece 2 hizmeti var o da 15 Temmuz Şehitler Otogarı ve tramvay. İstanbul’u kar götürürken İmamoğlu yemek sofrasında. İstanbul’u sel götürüyor, beyefendi tatilde. Engelleme falan yok.’’ dedi.

‘’İMAMOĞLU VERDİĞİ HİÇBİR SÖZÜ TUTMADI’’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 5 yıl boyunca verdiği sözleri tutmadığını sadece seçime yaklaşırken harekete geçtiğini anlatan diğer vatandaş, ‘’Kurum’a oy vereceğim. İmamoğlu denedildi, hiçbir faaliyetini görmedik. Akbile zam yapmayacağız dedi yaptı. Verdiği hiçbir sözü tutmadı. Herhangi bir hizmet görmüyorum. Seçim yaklaştı son 1 ayda caddelerde hızlanma başladı. 1 kilometrelik yolu 2 yılda zor getirdi. AK Parti Avrasya Tüneli’ni yaptı, kimse görmedi. İmamoğlu’nun 1 kilometrelik yaptığı yoldan başka hiçbir şey görmedim. Kurum trafiğe çözüm getirir. İmamoğlu gibi en ufak sorunda İstanbul’dan kaçmaz.’’ şeklinde konuştu.

‘’YAPARSA AK PARTİ YAPAR’’

AK Parti’ye oy vereceğini belirten farklı bir vatandaş, ‘’Oyumu AK Parti’ye vereceğim. Başka kimseye vermem. Ezelden beri AK Partiliyim. Yaparsa o yapar. Pahalılık var, ucuzluk olursa iyi olur. İmamoğlu ‘Öğrencilerden para almayacağız’ dedi yapmadı. Merdivenler, asansörler bozuk. Merkezi yerleri yapsın beri. Topbaş’ın yaptığını İstanbul’da kimse yapmadı.’’ sözlerini kullandı.

‘’KARA MURAT’A OY VERECEĞİM’’

Kurum’u ‘Kara Murat’ olarak tanımlayan vatandaş, AK Parti’nin belediyecilik anlayışına vurgu yaparak, ‘’Kara Murat’a oy vereceğim.  Belediyecilik dedin mi AK Parti olmalı. Çalışkan birisi, güzel şeyler yapacağından eminim. Kentsel dönüşümden beklentilerim var.’’ İfadelerini dedi.

‘’ERDOĞAN’A OY VERECEĞİM’’

Belediye seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday olacağını sanan genç, ‘’Erdoğancıyım. Erdoğan’a oy vereceğim. Erdoğan katılmıyor ise Murat Kurum’a oy vereceğim.’’ sözleriyle güldürdü.

SuperHaber’in seçim anketi YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MURAT KURUM MU, EKREM İMAMOĞLU MU? ile ilgili etiketler İBB seçim Ekrem İmamoğlu Murat Kurum AK Parti CHP Saadet Partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.