Murat Boz Yeni Projesini Duyurdu! Onu Hiç Bu Kadar Heyecanlı Görmediniz! Another Self Dizisi Geliyor!

Murat Boz uzun bir aranın ardından geri dönüyor. Çok değişik ve ilginç bir proje ile gündeme gelen Murat Boz, oldukça heyecanlı!

Murat Boz uzun bir aranın ardından geri dönüyor. Çok değişik ve ilginç bir proje ile gündeme gelen Murat Boz, oldukça heyecanlı! 

 

Farklı bir projede yer alacak olan Murat Boz ekran karşısında olacak. Netflix için kolları sıvayan sanatçı, başrollerini Tuba Büyüküstün ile oynayacağı yeni projede ilginç bir şekilde gündeme gelecek. Tuba Büyüküstün ile başrolleri paylaşacak olan oyuncunun heyecanı şimdiden başladı. 

 

En son Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün şimdide Murat Boz ile ekranlara çıkacak. Başarılı oyuncu yepyeni karakter ve projesi ile hayran bırakacak. 

 

Another Projesi Geliyor

 

Another olacağı belli olan proje ekranlara geliyor. Tuba Büyüküstün’ün Netflix kanalıyla ekranlara geleceği duyurulmuş fakat partneri belirlenmemişti. Son haberlere göre partner belli oldu ve Murat Boz ismi yankılandı. 

 Murat Boz Yeni Projesini Duyurdu! Onu Hiç Bu Kadar Heyecanlı Görmediniz! Another Self Dizisi Geliyor!

Another Self geliyor. Başrollerini Murat Boz ve Tuba Büyüküstün oynayacak. Sosyal medyada oldukça yankı bulan haberden sonra kimi kesim Murat Boz haberine şaşırdı. Oyunculuk olarak başrol olmayacak kadar acemi bulunan Murat Boz bu çalışmaya çok önem veriyor. Yaptığı açıklamalarda bunu belirten Murat Boz bu projenin çok önemli olduğunu söylemişti.

Tuba Büyüküstün gibi önemli bir isimle başrol olarak olan Boz'un uyumu ise merak konusu oldu. Merakla beklenen yapım önümüzdeki sezon ekranlarda olacak. Tuba Büyüküstün ile uyum sağlamak zor diyen sosyal medya takipçileri farklı bir imaj bekliyor. İkiliden henüz beraber bir açıklama gelmezken Murat Boz ilk kez başrol olacağı için çok heyecanlı!

 Murat Boz Yeni Projesini Duyurdu! Onu Hiç Bu Kadar Heyecanlı Görmediniz! Another Self Dizisi Geliyor! - Resim : 2

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün ikilisi yepyeni bir çalışma ile ekranlarda olacak. İkilinin heyecanı gözlemlenirken, Büyüküstün'ün evlilik haberinde çok konuşuldu. Tuba Büyüküstün hayranları iki haberle havalara uçtu. 

Murat Boz Yeni Projesini Duyurdu! Onu Hiç Bu Kadar Heyecanlı Görmediniz! Another Self Dizisi Geliyor! ile ilgili etiketler Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.