İYİ PARTİ-CHP, AKŞENER-İMAMOĞLU-YAVAŞ HATTINDA NELER OLUYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, CHPdeki İmamoğlu isyanını, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'savaş' ilanı sonrası 'korkak olarak tanımladığı İmamoğlu ve Yavaş'ın yanıtlarını ve FETÖ’cülerin ortaya çıkan yeni yemin metnini canlı yayında değerlendirdi.

''İMAMOĞLU, GENEL BAŞKAN ÖZEL VE ÇEVRESİNİ DİZAYN EDİYOR. CHP'NİN POLİTİKALARINI BELİRLİYOR''

Bozkurt, ''CHP'de iki baş var. Biri daha ağır basıyor ama o kişi yetkili kişi değil. İmamoğlu, genel başkan Özel ve çevresini dizayn ediyor. CHP'nin politikalarını belirliyor. İBB'de İmamoğlu'nun elindeki ana gücü sermayesidir. Bazı CHP'li vekiller buna isyan ediyor ama Özel tarafından destekleniyor olabilir. CHP'de İmamoğlu için 'beka sorunu' tanımı yapılıyor. CHP'de İmamoğlu'na çok ağır eleştiriler yapılıyor. Macun tüpten çıktı. Bu saatten sonra İmamoğlu'nun ön planda olmasını da geriye çekemezler. İmamoğlu bu hırsıyla cumhurbaşkanı adayı olur ve kazanı ise Türkiye'yi uçuruma sürükler. CHP bölünmeye başladı. İmamoğlu Özgür Özel'e sormadan il ve belediye başkanlarıyla toplantı yapıyor. İmamoğlu Edirne'den Hakkari'ye kadar dizaynı ben yapacağım diyor. Özgür Özel için İzmir liderlik sınavlarından biri haline geldi.

''İNCE'YE YAPILAN KASET KUMPASININ ARKASINDA İMAMOĞLU MU VARDI?''

İstanbul'da CHP ve İYİ Parti arasında nerelerin nasıl paylaştırıldığı biliniyor. İmamoğlu Muharrem İnce'ye kaset kumpası iddiasıyla tutuklanan belediye meclis üyesi Ozan Özgür Doğru'yu istiyor. İnce artık siyaseten geleceğine yönelik bir irade ortaya koyacak. İmamoğlu'yla anlaştığı anda biter. İnce'ye yapılan kaset kumpasının arkasında İmamoğlu mu vardı.

MUHALEFETTE OPERASYONLAR

Akşener geçen yıl CHP içine operasyon yaparken İmamoğlu üzerinden planlama yapıyordu, İmamoğlu ise şimdi ona operasyon çekiyor. İşte kaderin cilvesi... Akşener İmamoğlu'yla Kılıçdaroğlu'na oyun kurarkan bugün Akşener'e oyun kuruluyor. Akşener taarruzdan savunma pozisyonuna geçti. Siyasette ilkeli olmazsanız, akçeli işler boyutunda işler kurarsanız yaşattıklarınızı bir gün yaşarsınız.'' sözlerini dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İYİ PARTİ-CHP, AKŞENER-İMAMOĞLU-YAVAŞ HATTINDA NELER OLUYOR? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt CHP Meral Akşener Ekrem İmamoğlu Özgür Özel Mansur Yavaş İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.