Muğla'da desteğe gelen TOMA'ları gören orman çalışanı: Sizi Allah gönderdi, Cennetten mi düştünüz?

Muğla'daki orman yangınları devam ederken orman çalışanlarına destek için gönderilen TOMA'ları gören bir çalışanın yaşadığı mutluluk kameralara yansıdı. "Siz nereden geldiniz Allah gönderdi Allah. Cennetten mi düştünüz?'' sözleriyle TOMA'ları karşılayan çalışanın o sözleri görenleri duygulandırdı.

Ülkemizin birçok yerinde meydana gelen orman yangınların açtığı yaralar sarılmaya devam ederken, Orman Genel Müdürlüğü ekipleri sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

TOMA DESTEĞİ ORMANCILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Orman yangınlarına müdahale etmek için Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Çövenli Ayyolu mevkiine giden orman çalışanlarının, destek için bölgeye gelen TOMA'ları gördüğü anda yaşadığı sevinç kameralara yansıdı.


''CENNETTEN Mİ DÜŞTÜNÜZ''

Ekipler, yangın söndürmeye desteğe gelen TOMA'ları sevinçle karşıladıkları o anları cep telefonu kamerasıyla kayda alırken, bir ormancının "Siz nereden geldiniz Allah gönderdi Allah. Cennetten mi düştünüz? Böyle bir şey olmaz" sözleri izleyenleri duygulandırdı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Orman yangınına müdahale etmek için bölgeye giden TOMA'ları gören ormancıların o anları sosyal medyada hızla yayıldı.

Muğla'da desteğe gelen TOMA'ları gören orman çalışanı: Sizi Allah gönderdi, Cennetten mi düştünüz? ile ilgili etiketler Muğla Yangın Orman toma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.