Şiar Kılıç nasıl öldü?

Müge Anlı'da Şiar Kılıç nasıl öldü? Şiar Kılıç'ı kim öldürdü? 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümüyle ilgili bomba iddialar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Müge Anlı 22 Temmuz canlı yayınında 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümüyle ilgili değişik iddialar ortay atıldı. Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, yangın çıkan evde mahsur kalan ve daha sonrasında da hayatını kaybeden Şiar Kılıç’ı anne Gülizar Amanet’in öldürdüğü iddia edildi. Şiar Kılıç nasıl öldü?

Müge Anlı'nın programında işlenen Şiar Kılıç'ın ölümüne ilişkin bir son dakika haberi geldi. Nisan ayında evde çıkan yangında hayatını kaybeden Şiar Kılıç’ın anne Gülizar Amanet tarafından öldürüldüğü ifade edildi.

Programa katılan Şiar Kılıç'ın babası, dedesi ve babaanesi ise Şiar'ın ölümü ile ilgili şoke eden detaylar paylaştı. Anne Gülizar Amanet, "Ben Şiar'ı rüyamda gördüm, elinin içi kanlı, ayak parmağından kan akıyordu yerde yatıyordu, Şiar ölmüştü 13 yaşına girmeden Şiar ölecekti dedim kayınvalideme o zaman Şiar'ın yaşını hatırlamıyorum söylediğimden de çok çok eminim" dedi.

Şiar Kılıç nasıl öldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Şiar Kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.