22 yaşındaki Jülide kaybının 12. gününde bulundu! ''Babasından zorbalık gördüğü için...''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp daha bulundu. Kayseri'de ortadan kaybolan 22 yaşındaki Jülide kaybının 12. gününde bulundu. Kızının nerede olduğunu öğrenen Julide'nin annesi bakın neden isyan etti.

Faili meçhul cinayetlerin aydınlatıldığı, kayıpların bulunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sevindiren bir gelişme yaşandı. Müge Anlı ve ekibi bir kaybı daha buldu.

''BABASINDAN ZORBALIK GÖRDÜĞÜ İÇİN...''

Kayseri’de sırra kadem basan 22 yaşındaki Jülide kaybının 12. gününde bulundu. Telefonla yayına bağlanan Gülten hanım Jülide’nin babasından zorbalık gördüğü için erkek kardeşine kaçtığını söyledi. Jülide'nin annesi ‘'Jülide kardeşime kaçtı, çok mutlu.’’ diyen Gülten hanıma kızının nerede olduğunu arayıp kendisine söylemedikleri için isyan etti.

Jülide'nin kaçtığı adamın annesi Sultan hanım da telefonla yayına bağlandı. Sultan hanım, ''İki gün önce bana geldiler, bir hafta başka yerde kalmışlar. Kızınız benim yanımda asla kızınıza zarar gelmedi. Ben kızınıza söyledim ‘Annenin numarasını bana ver’ diye'' şeklinde konuşarak Julide'nin annesini sakinleştirmeye çalıştı.

22 yaşındaki Jülide kaybının 12. gününde bulundu! ''Babasından zorbalık gördüğü için...'' ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.