Müge Anlı cinayetin peşini bırakacak mı? Mahkemeden flaş karar...

ATV'de Müge Anlı'nın sunduğu programda Tatlı Sert'te canlı yayın sırasında son günlerde en çok konuşulan konulardan biri olan Fatma Demir Cinayeti’nde şok gelişmeler yaşandı. ATV'de canlı yayın akışı sırasında yaşanan flaş gelişme sonrası gözaltına alınan Şüpheliler Hidayet, Necla ve Güladiye adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ATV ekranlarına geliyor. Müge Anlı’nın ATV canlı yayını sırasında yayşana gelişme sonrası gözaltına alınan şüpheliler serbest bırakıldı. Müge Anlı'nın sunumu ile kayıplar bulunuyor, gizemli cinayetler çözülüyor. ATV’nin en sevilen yapımlarından biri olan program yüksek reytinglere sahip. Fatma Demir cinayetinde mahkemeden gelen şok karar herkesi şaşırttı. ATV canlı yayında bu karara Müge Anlı'nın ne diyeceği ise merak ediliyor.

TV izleyicilerinin reyting rekortmeni yaptığı Müge Anlı ile Tatlı sert programındaki Fatma Demir cinayetinde mahkemenin verdiği karar gündeme oturdu. ATV canlı yayında Fatma Demir cinayeti işlenmişti. ATV canlı yayındaki gelişmeler üzerine şüpheliler gözaltına alınmıştı. Fatma Demir cinayetinde Samsun Çarşamba Adliyesinde şok bir karar çıktı. Şüpheliler Hidayet, Necla ve Güladiye adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

mAge_anlA

Fatma Demir cinayetinin şüphelileri Hidayet, Necla ve Güladiye Ayvacık Jandarma Komutanlığında verdikleri ifadelerin ardından gözaltına alınmıştı. 3 isim daha sonra sağlık kontrolünün ardından savcı karşısına, sonrasında ise mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Hidayet, Necla ve Güladiye'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmalarına karar verdi. ATV'de Fatma Demir cinayeti ekranlara gelmişti.

MAHKEMEDEN KARAR ÇIKTI

Samsun Çarşamba ilçesinde görülen mahkemede Hidayet, Necla ve Güladiye'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. Kararın gerekçesi ise ifadelerde çelişkiler olmasına rağmen delillerin tutuklama için yeterli olmaması. Fatma Demir cinayeti ile ilgili bir sonraki mahkemeye kadar delillerin toplanmasına karar verildi.

Müge Anlı cinayetin peşini bırakacak mı? Mahkemeden flaş karar... ile ilgili etiketler ATV Müge Anlı atv canlı ATV canlı yayın fatma demir
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.