Motosikletli kuryeye testereyle saldırmıştı! O taksi şoförünün sürücü belgesine el konuldu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde trafikte tartıştığı motosikletli kuryeye testereyle saldıran taksi şoförünün görüntüleri tüyler ürpertmişti. Saldırgan tavırlarıyla dikkat çeken teksi şoförünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu.

Sakarya'da dün saat 16.40 sıralarında Adapazarı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Sedat Kirtetep Caddesi üzerinde, taksi şoförü tartıştığı motosikletli kurye sürücüsüne aracında bulunan testere ile saldırmıştı.

Motosikletli kuryeye testereyle saldırmıştı! O taksi şoförünün sürücü belgesine el konuldu

Tarafların birbirinden şikayetçi veya davacı olmadığı öğrenilirken, saldırgan tutum ve davranışlarından ötürü karayolunda güvenli araç kullanıp kullanamayacağının tespiti için Sakarya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince taksi şoförünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu. Ayrıca taksi sürücüsünün sağlık kuruluşuna sevk edildiği de öğrenildi.

Taksicinin, moto kuryaya testere ile saldırdığı anlar yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

İHA

Motosikletli kuryeye testereyle saldırmıştı! O taksi şoförünün sürücü belgesine el konuldu ile ilgili etiketler Sakarya taksi şoförü testereli taksici

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.