SMA Tip 1 hastası Aysima bebek destek bekliyor...

Kayseri'de yaşayan Aysima bebek ölümcül ve ilerleyici bir kas hastalığı olan SMA TİP1 hastalığı ile mücadele ediyor. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de HES kablo çalışanı babanın kızı için Türkiye'yi destek olmaya çağırdı. "İlk etapta 3400 adet 500 lira verecek gönüllüye ihtiyacımız var." diyen Ertekin, bu ayki maaşının bir kısmıyla Aysima bebeğe destek olacağını duyurdu. 

Spinal Musküler Atrofi olarak adlandırılan SMA, kas kaybı ve zayıflığa sebep olan ve çok sık rastlanmayan bir hastalık.

Kayseri’de TİP1 SMA hastalığı ile mücadele veren 8 aylık Aysima bebek için kampanya başlatıldı. 

"Tedavi için hastanenin verdiği teklif; 1,8 milyon dolar ve bunu bizim karşılamaya gücümüz yetmiyor. Hiçbir anne babanın, bir ailenin karşılayacağı bir meblağ değil. Bütün Kayseri halkının bu hayırda, bu yardımda birlik olmasını istiyoruz." diyen baba Sinan Tuna, destek bekliyor. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de HES kablo çalışanı babanın kızı için Türkiye'yi destek olmaya çağırdı. 

"İlk etapta 3400 adet 500 lira verecek gönüllüye ihtiyacımız var." diyen Ertekin, bu ayki maaşının bir kısmıyla Aysima bebeğe destek olacağını duyurdu. 

 

SMA Tip 1 hastası Aysima bebek destek bekliyor...

SMA Tip 1 hastası Aysima bebek destek bekliyor... ile ilgili etiketler Kayseri
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.