MNG kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? MNG kargo çalışma saatleri 

Büyük ve küçük çapta yük ve eşya taşımacılığına kargo adı derilmektedir. Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada meydana gelen bulaşıcı hastalıktan dolayı insanlar alışverişlerini internet üzerinden yapmaktadırlar. Bunun doğrultusunda kargo şirketlerine yönelmektedirler. MNG kargo çalışma saatleri de merak edilen konulardan biri oldu. MNG kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. MNG kargo çalışma saatleri işte detaylar… 

MNG kargo 2003 yılında kurulan bir kargo firmasıdır. MNG kargo şirketinin 800’den fazla şubesi, 7 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplam 25 aktarma merkezi bulunmaktadır. Ayrıca 10000’e yakın çalışanı bulunan bir kargo firmasıdır. Kargo şubeleri bulunduğunuz il ve ilçe, semte göre değişiklik gösterir. Köylere teslimatı bulunmaz. Bulunduğunuz ilçenin size en yakın olan şubesine genellikle teslimatı yapılmaktadır.MNG kargo cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. MNG kargo iletişim bilgileri işte detaylar. 

MNG KARGO SAAT KAÇTA AÇILIYOR? 

Yük ve eşya taşımacılığı yapan kargo firmalarından birisi olan MNG kargo 2003 yılından bu yana hizmet veren bir kargo firmasıdır. Dünyada 220 farklı ülkeye, günde 700 bin adrese dünya standartlarında hizmet verenkargo firmasıdır. MNG kargo hakkında vatandaşlar saat kaçta açılacağını merak etmektedirler. MNG kargo firması şubeleri her gün her hafta içi 08.30’ da açılmaktadır. Ayrıca cumartesi günleri de çalışmaktadırlar. Saat 08.00’da açılır fakat pazar günleri kapalı olmaktadır. 

MNG KARGO SAAT KAÇTA KAPANIYOR? 

MNG kargo hem yurt içine hem de yurt dışına hizmet veren bir kargo firması olmaktadır. Bu sebeple çalışma saatleri en çok merak edilen firmalardan biridir. MNG kargo kapanış saatleri genellikle 18.00’da kapanmaktadır. Ayrıca cumartesi günleri yarım gün çalıştıklarından dolayı 14.00’da kapanmaktadır. 

MNG KARGO CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI? 

MNG kargo hakkında vatandaşlar hafta sonu açık olup olmadığını merak etmektedirler. Şöyle diyebiliriz ki; Hafta sonu cumartesi günleri 08.30’dan 14.00’a kadar hizmet vermeye devam eden MNG kargo, pazar günleri hizmet vermemektedir. 

MNG KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ 

Herhangi bir talep ve istekleriniz doğrultusunda MNG Kargo'ya ait müşteri hizmetleri numarası olan 444 06 06 ve 0850 222 06 06 Çağrı Merkezimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. İletişim bilgileri ile kargolarınızın durumu, gönderilerinize ilişkin sorularınız için ulaşabileceğiniz numaralardır.MNG kargo firmasının nerede olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşlar için şunu diyebiliriz ki şehir, ilçe ve semte göre değişim göstermektedir. En yakın MNG kargo firmasına ulaşmak için internet üzerinden araştırarak size en yakın kargo firmasına gidebilirsiniz. MNG kargo çalışma saatleri 08.30 ve 18.00 olarak bilinir. Hafta sonu 08.30 ve 14.00 arası açık olmaktadır. Dağıtım saatleri ise cumartesi günleri ve tatil günleri hariç, 19.00 ve 21.00 saatleri arasında teslimat işlemleri yapılmaktadır. Geneli bir iletişim adresi olarak ise şirketin genel merkez adresi sunulmaktadır. MNG kargo genel merkezi; Ayazağa Mah. Cendere Cad. 1B, Bulvar Ofis No:109/B, Kat: 3 Sarıyer/ İSTANBUL olarak bilinmektedir.

 

 

 

 

MNG kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? MNG kargo çalışma saatleri  ile ilgili etiketler cumartesi mng kargo açılış saati kapanış saati iletişim bilgileri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.