Miras için kız kardeşine odunla saldırdı!

Adana'nın Feke ilçesinde yaşayan 5 çocuk annesi Züleyha Karatosun, babalarından kalan miras sebebiyle tartıştığı abisi Bilal Nergiz tarafından öldüresiye dövüldü. Abisi tarafından başına odunla vurulan Karatosun, hastaneye kaldırıldı.

Adana'nın Gedikli Mahakkesi'nde vefat eden Mustafa Nergiz vefat etmeden önce tüm mal varlığını 12 çocuğuna bölüştürdü. Babalarının miras sebebiyle bir kardeşi tarafından öldürülmesinin ardından, kendi aralarında da miras yüzünden tartışmalar başladı. İddiaya göre, vefat eden Mustafa Nergiz'in kızı Züleyha Karatosun, abisi tarafından başına odunla vurularak öldüresiye dövüldü. Durumu ağır olan Karatosun, Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BABASI MİRAS SEBEBİYLE KARDEŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Züleyha Karatosun'un eşi Muharrem Karatosun, Mustafa Nergiz'den kalan mirasın 70 dönümlük ve pek fazla maddi değeri olmayan araziden ibaret olduğunu, miras sebebiyle daha önce kayınbabasının öldürüldüğünü, şimdi de eşinin abisi tarafından darp edildiğini aktardı.

Mustafa Nergiz'i öldüren kardeşi Duran Nergiz'in şu anda hapiste olduğunu belirten Karatosun, eşinin miras sebebiyle öldürülmesini istemediğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti:

Miras için kız kardeşine odunla saldırdı!

"ABİM BENİ ÖLDÜRÜYOR"

 "Daha önce eşimin babasını amcası öldürdü. Ağabeyi Kıbrıs’ta yaşıyordu, gelmiş. Eşimi ağabeyi çağırmış, babasının evinin oraya gitmişti. Orada eşime ’sen nasıl karışırsın’ diye odunla dövmüş. Eşim beni aradı ’beni öldürüyor abim’ diye. Ağabeyi Bilal Nergiz’i güvenlik güçleri aldı. Ben gereğinin yapılmasını istiyorum adalete güveniyoruz. Yetkililerin bir el atması lazım. Kişi başı çok düşse 15 bin TL miras düşer. Bu miras yüzünden bir kişi öldü, eşim yaralı. 15 bin TL için değmez"

 

 

Miras için kız kardeşine odunla saldırdı! ile ilgili etiketler Adana miras miras kavgası
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.