"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik mini etek giydi

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım" sözleriyle tepki çeken ve parti parti gezen biri olmadığını dile getirip mini etek giymediğini belirten oyuncu Öykü Çelik, Bodrum tatilinde katıldığı bir partide mini etek giydi.

33 yaşındaki Trabzonlu ünlü oyuncu Öykü Çelik, Bodrum'da görüntülendi. Pandemi nedeniyle kısıtlamalar getirildiği dönemde ev partilerine katılarak tepki çeken Çelik, bu kez de Bodrum'da sosyal mesafesiz bir partide objektiflere takıldı.

 

SOSYAL MESAFESİZ, MASKESİZ PARTİ

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Önceki akşam Bodrum Yalıkavak'taki bir mekanda parti düzenlendi. Mekanda pandemi kuralları hiçe sayıldı. Ünlü oyuncu Öykü Çelik ve arkadaş grubu da partiye katılanlar arasındaydı.

 

Çelik, dans etmekten yorulunca bir ara başını erkek arkadaşının omzuna dayadı. Oyuncunun yanında sevgilisi İsmail Berhan'ın olmaması dikkat çekti.

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik mini etek giydi

Öykü Çelik, evlilik teklifine 'Evet' dediği sevgilisi İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Ancak aralarındaki buzları eriten çift, ilişkilerine bir şans daha vermişti.

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik mini etek giydi - Resim : 2

O SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Çelik, verdiği bir röportajındaki kullandığı ifadelerle uzun süre konuşulmuştu. Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, "Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?" açıklamasında bulunmuştu.


"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik mini etek giydi - Resim : 3

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik mini etek giydi - Resim : 4

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik mini etek giydi - Resim : 5

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik mini etek giydi - Resim : 6

 

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik mini etek giydi ile ilgili etiketler Öykü Çelik Bodrum Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.