Merve Boluğur ve sevgilisi Burak Dayı ayrıldı mı?

Uzun zaman sonra yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur’un sevgilisi Burak Dayı ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Ayrılık iddialarının ardından ise Merve Boluğur paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla dikkat çekti.

Merve Boluğur, sevgilisi Burak ile kendi isminin baş harfini taşıyan kolyeden ‘B’ harfini çıkardı. Bu olayın üzerine her iki taraf birlikte çekildikleri kareleri sosyal medya hesaplarından kaldırdı. Dayı ve Boluğur’un fotoğrafları silmesi ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Merve Boluğur ve sevgilisi Burak Dayı ayrıldı mı?

INSTAGRAM PAYLAŞIMLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Ayrılık sonrası kız arkadaşlarıyla tatile çıkan Boluğur, sosyal medya hesabından bikini ile çekilmiş bir fotoğraf karesini paylaştı. Fotoğrafın altına düştüğü ‘sırılsıklam’ notu dikkatlerden kaçmadı.

Otel odasında çekilen bir başka fotoğrafını daha paylaşan Merve Boluğur, bu defa ise "Mutluluğun şartı eşyalara ve insanlara ait olmasın, içten gelsin" notunu düştü.

Merve Boluğur ve sevgilisi Burak Dayı ayrıldı mı? - Resim : 2

 

 

 

Merve Boluğur ve sevgilisi Burak Dayı ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Merve Boluğur Aşk Burak Dayı ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.