Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor mu? Sevgilisine 'kocam' diye seslendi

Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Ayşegül adlı karakterle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve uzun zamandır ekranlarda yer almayan Merve Boluğur oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapmıştı. 34 yaşındaki Merve Boluğur, kısa süre önce aranjör Mert Aydın ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü oyuncunun 'kocam' dediği Mert Aydın'dan evlilik teklifi aldığı öne sürüldü. Sevgilisiyle romantik karelerini yayınlayan Boluğur'un paylaşımlarına düştüğü not dikkat çekti. İşte detaylar...

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2015 yılında nikah masasına oturan ve evliliğini 2017'de sonlandıran Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda işletmeci Erkan Şen ile kısa süre bir birliktelik yaşamıştı. Uzun zamandır hayatında kimse olmayan Merve Boluğur aradığı mutluluğu Mert Aydın'da buldu.


SEVGİLİSİNE 'KOCAM' DİYE SESLENDİ

Aranjör Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye başlayan Merve Boluğur, sevgilisiyle paylaştığı romantik karesine düştüğü notla dikkat çekti. Sevgilisiyle yeni bir paylaşım yapan Boluğur fotoğrafa 'kocam' notunu düştü.

Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor mu? Sevgilisine 'kocam' diye seslendi

Şimdilerde Bodrum'da aşk tatili yapan Merve Boluğur - Mert Aydın çifti sosyal medya hesaplarından yeni bir paylaşımda bulundular. Merve Boluğur, sevgilisiyle olan yeni paylaşımına ise 'yes' notunu düştü. Merve Boluğur'un bu paylaşımı sevgilisinden evlilik teklifi aldığı şeklinde yorumlandı. Hayranları ve takipçileri ünlü sanatçının fotoğrafını beğeni yağmuruna tuttu.

Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor mu? Sevgilisine 'kocam' diye seslendi - Resim : 2

Mert Aydın, sevgilisiyle aynı kareyi ''Çok şanslıyım Doğru'' notuyla yayınladı, Merve Boluğur sevgilisine ''Haklısın kocam'' yorumuyla karşılık verdi. Merve Boluğur'un sevgilisine 'kocam' diye hitap etmesi yeniden nikah masasına oturacağı şeklinde yorumlandı. 

Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor mu? Sevgilisine 'kocam' diye seslendi - Resim : 3

 


Merve Boluğur, ''Mantık evliliği mi, aşk evliliği mi?'' sorusuna "Tabii ki, aşk ve sevgi. Dizlerim titremeli. Ben duygu odaklı bir kadınım. Evleneceğim kişiyle aramda tutku ve sağlam bir his bağı olmalı" yanıtını vermişti.

Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor mu? Sevgilisine 'kocam' diye seslendi ile ilgili etiketler Merve Boluğur Sosyal Medya mert aydın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.