Mert Günok mu Ersin Destanoğlu mu? Volkan Demirel'den kaleci gözüyle flaş yorum...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ajax maçından sonra ligdeki Giresunspor maçında da kaleyi Mert Günok'a emanet edince "Ersin yedek mi kalıyor?" sorusu akıllara geldi. beIN Sports yorumcusu ve Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş'taki "Mert mi, Ersin mi?" ikilimeni yorumladı.

Beşiktaş'ta kaleyi Mert Günok kaptı... 19 yaşında Beşiktaş kalesini kapan altyapı ürünü Ersin Destanoğlu, geçen sezon çifte kupalı şampiyonluk yaşamasına rağmen bu sezon kaleyi 32 yaşındaki Mert Günok'a kaptırdı.

beIN Sports yorumcusu ve Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş'taki "Mert mi, Ersin mi?" ikilimeni yorumladı. Ersin'in oynamaya devam etmesini savunan Demirel, şunları söyledi:

"Mert'i tartışmaya gerek yok. Ben sezon başında dedim ki Mert alınırken, Mert'e ihtiyaç yok. Bunu Ersin'in önünü açmak için söyledim. İlk sezonunda 19 yaşındaki bir çocuk şampiyonluk yaşattı. Mert gelince kafası karıştı. Ondan 1. kaleci performansı almak için kafasının rahat olması gerekir."

"Bir takımın kalecisi bir tanedir. Muslera neden 10 senedir Galatasaray kalesinde? İtalya görüp geldi. Ersin hiçbir yeri görmeden Beşiktaş kalesine geçti. Beşiktaş'ın geleceğidir. Beşiktaş'a gelir getireceği için o yorumu yapmıştım. Ben olsam hata yapsa da yapmasa da Ersin'i oynatırım."

Mert Günok mu Ersin Destanoğlu mu? Volkan Demirel'den kaleci gözüyle flaş yorum...

FEYYAZ UÇAR "MERT" DEDİ

Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar ise Sergen Yalçın'ın Mert Günok kararına destek verdi:

"Ersin'in bazı zaafları olduğunu biliyoruz. Özellikle ceza sahası dışından şutlarda zayıf. Mert'in gelmesi onun için bir şans... Tam bir kaleci olmadı. Öğreneceği şeyler var. Ersin'in Mert'le birlikte gelişeceğini düşünüyorum. Bundan gocunmamalı. O kaleyi koruyabilir. Geçen sezon şampiyon olan takımınn kalecisiydi ama savunma çok iyiydi. Bu sezon Mert oynamalı."

Sezon başında Başakşehir'den 1.3 milyon euroya transfer edilen milli kaleci Mert Günok, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son oynanan Ajax maçında kaleye geçmişti.

Sergen Yalçın ligdeki Giresunspor maçında da kaleyi Mert'e emanet edince "Ersin yedek mi kalıyor?" sorusu akıllara gelmişti. Tecrübeli eldiven bu sezon 4. kez bir Süper Lig maçında Beşiktaş kalesini koruyacak.

Mert Günok mu Ersin Destanoğlu mu? Volkan Demirel'den kaleci gözüyle flaş yorum... ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Volkan Demirel Ersin Destanoğlu. mert günok feyyaz uçar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.