Meltem Cumbul: Setler durdurulmalı!

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Bebek Parkı'nda yeğeniyle yürüyüş yaparken kameralara yakalandı.

Koronavirüsüne karşı dikkat etmeye çalıştığını belirten Cumbul, dizi setlerinin bir an evvel durdurulması gerektiğini söyledi. Cumbul setlerin kalabalık olduğunu ve çalışma koşullarında da her alanın steril ortam sağlanamayacağını belirtti.

 Meltem Cumbul: Setler durdurulmalı

MELTEM CUMBUL KİMDİR?

Meltem Cumbul,5 Kasım 1969, İzmir, Türk sinema ve dizi oyuncusu.

1969 yılında İzmir'de doğan Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. 1983 yılında İzmir Türk Koleji'nde başladığı liseden 1987 yılında Ata Koleji'nden mezun oldu. 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu.

Meltem Cumbul'un kariyeri; Berlin Altın Ayı ödülünü almış Duvara Karşı'nın (Head On) da aralarında olduğu on altı sinema filmi, Türkiye Televizyon tarihinin en çok izlenen dizi başarısını kazanmış Yılan Hikayesi'nin de aralarında olduğu altı dizi, Smokey Joe's Cafe, Taming of the Shrew gibi müzikal ve tiyatro oyunları ile Palm Springs, Queens, Ankara ve Antalya Altın Portakal Film festivalleri dahil olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahiptir.

2005 yılından itibaren üç yıl süreyle, Los Angeles'ta Eric Morris'in kendisiyle yaptığı çalışmalar sonucunda öğrendiği metodu, halen mezun olduğu okul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde öğretmektedir.

Meltem Cumbul: Setler durdurulmalı! ile ilgili etiketler Meltem Cumbul set covid19
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.