Melis Sütşurup kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Haziran ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Mustafa Sandal kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile nişanlandı. Peki, Melis Sütşurup kimdir?

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Sandal, kendisinden 26 yaş küçük olan sevgilisi Melis Sütşurup ile aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin Haziran ayında dünya evine girecekleri belirtildi.

Melis Sütşurup Kimdir?

31 yaşında ve butik sahibi olan Melis Sütşurup, nişanlısı Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik gerçekleştirdi ve bir de oğlu vardır.

Melis Sütşurup kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Geçtiğimiz günler içerisinde Musti'nin parçasını dinlerken çektiği videoya "Demiştim, keşke arkada çalan şarkıyı duysanız diye" notunu düşmüştü. Mustafa Sandal’ın yakın arkadaşı kendi sosyal medya hesabından ikiliyle beraber çıktıkları yemeğe ait fotoğrafları paylaşınca, ünlü çiftin yan yana görüldükleri ilk kare basına yansımıştı.

Melis Sütşurup kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Melis Sütşurup Mustafa Sandal
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.