Melek Mosso sevgilisiyle yakalandı! Klibindeki Serkan Sağdıç ile romantik anlar

“Kirpiklerin” adlı yeni şarkısının klibinde birlikte oynadığı Serkan Sağdıç ile aşk yaşadığı ortaya çıkan güzel şarkıcı Melek Mosso, ilk kez yan yana görüntülendi. İkili müzik eşliğinde dans ederken oldukça romantik anlar yaşandı.

Son günlerin popüler isimlerinden Melek Mosso’nun “Kirpiklerin” adlı klibi geçtiğimiz Cuma gününde yayına girdi. Klipte Serkan Sağdıç ile birlikte kameralar karşısına geçen Mosso’nun, yakışıklı oyuncuyla aşk yaşadığı da ortaya çıktı.

İkili ilk kez önceki akşam Kuruçeşme’deki bir mekanda birlikte görüntülendi. Mekanda çalan romantik müzikler eşliğinde dans edip öpüşen Melek Mosso ve Serkan Sağdıç çifti oldukça romantik dakikalar yaşadı. Mosso bir ara istek üzerine sahneye çıkarken sevgilisi de o esnada cep telefonuyla Mosso’nun videosunu çekti.

Melek Mosso sevgilisiyle yakalandı! Klibindeki Serkan Sağdıç ile romantik anlar

Aşklarını basın mensuplarından köşe bucak kaçarak yaşayan iki sevgili, eğlenceye çıktıkları gece yakayı da ele vermiş oldu. Geçtiğimiz aylarda Maximum Uniq Açıkhava'da konser veren Haluk Levent'i dinlemeye giden Mosso, en ön sırada yerini almıştı. Rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent de başarılı şarkıcının yanına gelerek kendisini dansa kaldırmıştı.

'Ela Gözlüm' şarkısında dans eden ikili, konserin ikinci yarısında da 'Anlasana' ve 'Zülüf' şarkılarında harika bir düete imza atarak dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatmıştı.

Melek Mosso sevgilisiyle yakalandı! Klibindeki Serkan Sağdıç ile romantik anlar ile ilgili etiketler Melek Mosso Serkan Sağdıç
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.