"Melek Baykal öldü!" haberlerine çok sinirlendi! "Hukuki süreç başlatılacak!"

66 yaşındaki usta oyuncu Melek Baykal, sosyal medyada hakkında çıkan ölüm haberlerine yönelik hukuki sürecin başladığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Baykal paylaşımında, "Avukatım Bilal Küçükşengün asılsız haber yapan mecralarla alakalı hukuki süreci başlatacak. Sağlığım çok şükür çok iyi. Sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada hakkında "vefat" haberleri çıkan ünlüler kervanına 66 yaşındaki usta oyuncu Melek Baykal da katıldı. Baykal, hayranlarını korkutan ölüm haberlerini yayanlara ise dava açma kararı aldı. 

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK"

Ölüm haberleriyle ilgili tepkisini dile getiren Baykal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ilgili hukuki sürecin başlatılacağını şu sözlerle duyurdu:

Sevgili takipçilerim, ‘Melek Baykal vefat etti’ haberiyle kanalına abone toplamaya çalışan vicdansız, insanlıktan uzak birçok YouTube sayfası mevcut. Avukatım Bilal Küçükşengün asılsız haber yapan mecralarla alakalı hukuki süreci başlatacak. Sağlığım çok şükür çok iyi. Sizleri çok seviyorum.

"Melek Baykal öldü!" haberlerine çok sinirlendi! "Hukuki süreç başlatılacak!"

MELEK BAYKAL HAKKINDA

Ferhunde Hanımlar dizisindeki Nermin, Hayat Bağları dizisindaki Nurhayat ve Cennet Mahallesi dizisindeki Pembe rolleriyle tanınır. Ankara'da çekilen Ferhunde Hanımlar ile tanınmasının ardından gelen teklifleri değerlendirerek İstanbul'a yerleşmiştir. İstanbul doğumlu olan ve henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan Baykal, ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak takdir edildi. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Uzun süre Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde çalıştı. Cennet Mahallesi'ndeki performansıyla beğeni topladı. Daha çok televizyon dizilerinde rol almıştır. Melek Baykal'ın rol aldığı ilk sinema filmi ise Kaçma Birader adlı film olmuştur. 

 

 

 

 

 

 

"Melek Baykal öldü!" haberlerine çok sinirlendi! "Hukuki süreç başlatılacak!" ile ilgili etiketler Melek Baykal Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.