Mehtap Bayri dansçılar ile şov yaptı! Kimdir?

Doğum günü kutlmasında olan ünlü oyuncu Mehtap Bayri, birçok ünlünün davetli olduğu kutlamasının finalinde erkek dansçılarla şov yaptı. oğum gününü Karaköy Ferahfeza'da Nebahat Çehre ile ortak kutladı. Dansçılar ile yaptığı şov ile kutlamanın sonrasında vatandaşlar ünlü oyuncunun kim olduğunu araştırma başladı. Peki mehtap Bayri kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde...

Mehtap Bayri doğum günü kutlmasını Nebahat Çehre ile ortak kutladı. İki oyuncu isim birlikte mum üflediler. Doğum günün finalinde ünlü oyuncu Mehtap Bayri dansçılar ile şov yaptı. Fotoğrafların yayılması ile birlikte herkes merak etmeye başladı. Aynı zamanda ünlü oyuncunun kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Mehtap Bayri kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_11

Çok sayıda davetlinin katıldığı partinin finalinde sürpriz vardı; erkek dansçılar sahneye çıktı. Mehtap Bayri, şov sırasında görüntü alınmasını istemedi. Dostlarına "Buraya oturmaya değil, eğlenmeye geldik. Ancak sizden ricam; cep telefonlarınızı çantanıza kaldırın, Instagram'dan canlı yayın yapmayın" dedi.e var ki konuklardan biri dayanamayıp bu anları gizlice görüntüledi ve sosyal medya hesabında paylaştı. Mehtap Bayri parti bitiminde, "Ben 15, Nebahat Çehre 26 Mart doğumlu. Birlikte kutlamak gurur ve heyecan verici. Yüzlerimiz hep gülsün" diye konuştu.

MEHTAP BAYRİ

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
Liseyi Vefa Lisesi'nde okudu. Lise yıllarında tiyatroya ilgi duyan Mehtap Bayri, eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Sanatçı, İstanbul Meydan Sahnesi'nde görev yapmaktadır. İki yıl öğretmenlik yapan Bayri, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Deli Yürek ve Ekmek Teknesi dizisindeki rolüyle zirveye çıkmıştır. Şu anda Hangimiz Sevmedik adlı dizide oynamaktadır. Oflu Hoca'nın Şifresi ve Oflu Hoca'nın Şifresi 2 adlı filmi Meryem rolü oynadığı bazı sinema filmlerdir.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 - Uzaklarda Arama (Sinema Filmi)
2015 - Olur İnşallah (Sinema Filmi)
2014 - Oflu Hoca'nın Şifresi (Meryem) (Sinema Filmi)
2014 - 2015 - Kertenkele (Tülin) (TV Dizisi)
2014 - Gülcemal (Gülnaz) (Sinema Filmi)
2014 - Figüran (Sinema Filmi)
2014 - Analı Oğullu (Afet Fettan) (TV Dizisi)
2013 - Gönül Hırsızı (Gönül) (TV Dizisi)
2012 - Mevsim Çiçek Açtı (Esra) (Sinema Filmi)
2012 - Evlerden Biri (Leman) (TV Dizisi)
2010 - Şen Yuva (Ajans Mualla) (TV Dizisi)
2010 - Gönül Ferman Dinlemiyor (Ayten) (TV Dizisi)
2010 - Bitmeyen Şarkı (Perihan) (TV Dizisi)
2009 - Kız Kaçıran (Cevriye) (TV Dizisi)
2009 - 2011 - Geniş Aile (Müjgan Kayır) (TV Dizisi)
2008 - 2009 - Küçük Kadınlar (Mihrace ) (TV Dizisi)
2007 - Sana Mecburum (Saadet) (TV Dizisi)
2007 - Hakkını Helal Et (Nuray) (TV Dizisi)
2007 - 2008 - Dudaktan Kalbe (Afife) (TV Dizisi)
2006 - Candan Öte (Figen Demir) (TV Dizisi)
2004 - Gece 11:45 (Selma) (Sinema Filmi)
2004 - Büyük Yalan (Şükran Vardarlı ) (TV Dizisi)
2004 - 2008 - Büyük Buluşma (Meryem) (TV Dizisi)
2002 - Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (TV Dizisi)
2002 - Ekmek Teknesi (Mehpare) (TV Dizisi)
2001 - Aşkına Eşkıya (Köylü Gelin) (TV Dizisi)
2000 - Şarkıcı (Sinema Filmi)
2000 - Filler ve Çimen (Haber Spikeri) (Sinema Filmi)
1999 - Deli Yürek (Nazlı Miroğlu) (TV Dizisi)
1999 - Beyaz Mantolu Adam (Sinema Filmi)
1998 - Şeytanın Gözyaşları (Hülya) (TV Dizisi)
1997 - Şaban ile Şirin (TV Dizisi)
1997 - Yasemince (TV Dizisi)
1997 - Yalan (Gazeteci) (TV Filmi)
1997 - Hiç Bana Sordun mu? (TV Dizisi)
1995 - Fırtınalar (Kiraz) (TV Dizisi)

ROL ALDIĞI DİZİ GENİŞ AİLE

Geniş Aile, 2009 yılında Kanal D'de yayına başlayan ve daha sonra Star TV'de yayınlanan Türk komedi televizyon dizisi. Proje tasarımı Kamuran Süner ve Cüneyt İnay'a aittir. Yönetmenlik koltuğunda Ömer Uğur vardır. Yapımcı D Productions ve senarist Cüneyt İnay'dır. İlk sezon 8 Temmuz 2009-15 Haziran 2010 tarihleri arasında 49 bölüm sürmüştür. 2. sezon 10 Ağustos 2010 tarihinde yayına başlamış, 25 Haziran 2011 tarihinde sezon finali yapmıştır. 3.sezon 10 Ağustos 2011 tarihi başlamış, 18 Kasım 2011 tarihinde final olmuştur. D Productions tarafından İstanbul, Sarıyer semti Boyacıköy Mahallesi'nde çekilmiştir. Dizi, 18 Kasım 2011'de gösterilen son bölümü ile (108. bölüm) ekranlara veda etmiştir.

Cevahir (Ufuk Özkan) 28 yaşlarında genç bir delikanlıdır. Almanya'dan yeni dönmüş ve eski aşkı Şukufe (Zuhal Topal)'yle evlenmek istemektedir. Fakat en eski düşmanı Koyu Bilal (Fırat Tanış) da bu amaçtadır. Bu yüzden sürekli birbirleriyle kavga ederler. Fakat ikinci sezonda Şukûfe'nin evlenmesiyle aralarındaki rekabet biter. Ama bu sefer de Koyu Bilal'in hapisteki arkadaşı Katip'in kardeşi Zeynep'e aşık olurlar. Cevahir'in küçük kardeşi Nazan (Bihter Dinçel) ise küçüklük aşkı Mürsel'le (İlker Ayrık) evlenmeye çalışmaktadır fakat hep bir olay buna engel olur ama evlenmişlerdir ve ikinci sezonda Somer Tuna adında bir çocukları olmuştur. Cevahir ve Nazan'dan sonraki en küçük kardeş Zekai (Bora Akkaş) ise Matematik dersi süper olan zeki ve bir o kadar da kurnaz olan bir çocuktur. Zeynep (Rojda Demirer)genç ve güzel bir kızdır. Eczacılığı henüz bitirmiştir. Cevahirlerin evinde bir oda kiralamaya karar verir. Ancak kişilikleri uyuşmadığı için hep kavga ederler. Fakat yavaş yavaş Zeynep Cevahir'e, Cevahir de Zeynep'e aşık olmaya başlamışlardır.

Mehtap Bayri dansçılar ile şov yaptı! Kimdir? ile ilgili etiketler mehtap bayri kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.