Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan cephesinde deprem! Boşanacakları iddia edilmişti: 27 yıllık evliliğin biteceği tarih belli oldu

Magazin dünyasının 'örnek çifti' olarak gösterilen oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Ünlü çiftin boşanacakları tarih belli oldu. İşte detaylar...

1996 yılında nikah masasına oturan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti 27 yıldır gözlerinden uzak bir şekilde evliliğini sürdürüyordu. Can adında bir çocukları bulunan çiftin aylardır aralarının bozuk olduğu ve boşanma aşamasında oldukları iddia edildi.

Günaydın'dan Sonat Bahar’ın haberine göre; Arzum Onan'ın aylardır eşinden boşanmaya çalışıyor. Hatta ünlü çift evlerini de ayırdı. 

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan cephesinde deprem! Boşanacakları iddia edilmişti: 27 yıllık evliliğin biteceği tarih belli oldu

YAKIN ÇEVRESİNE, "PSİKOLOJİK ŞİDDET GÖRÜYORUM" DEDİ

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Mehmet Aslantuğ’un 27 yıllık evliliğinde son dönemde sallantılar olduğu belirtildi.

Yakın çevresine psikolojik şiddet gördüğünü söyleyen Arzum Onan'ın aralık ayında Caddebostan'da yaşadıkları evden ayrılıp Göktürk'e yerleştiği ve boşanma davası açtığı iddia edildi.

BOŞANMA DAVASININ TARİHİ BELLİ OLDU!

Günaydın Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Mahkeme çiftin boşanması için Nisan ayının başına bir tarih verdi. Ama Aslantuğ, iddia o ki Arzum Onan'a 'baskı' yaparak davayı ileri bir tarihe aldırttı. Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un yeni boşanma davasının tarihinin 29 Mayıs olduğu öğrenildi.


 

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan cephesinde deprem! Boşanacakları iddia edilmişti: 27 yıllık evliliğin biteceği tarih belli oldu ile ilgili etiketler Arzum Onan Mehmet Aslantuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.