Mehmet Ali Erbil'den hayranlarına mesaj var!

Hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil başlıyacağı kök hücre tedavisinden önce yeni haliyle sevenlerinin karşısına çıktı.

Mehmet Ali Erbil, evinin banyosunda düşerek kaburgasını kırmış; ardından da 'Kaçış Sendromu' adı verilen hastalığının nüksetmesiyle birlikte uzunca bir süre hastanede tedavi altında tutulmuştu.

Mehmet Ali Erbil'den hayranlarına mesaj var!

Geçtiğimiz ay kendini gösteren Mehmet Ali Erbil Çekmeköy'de bulunan bir hayvanat bahçesini ziyaret etti.Saçlarını sıfıra vurduran ve kuaförde çekilmiş karesi kısa sürede sosyal medyaya düşen Mehmet Ali Erbil, sağlık durumunu merak eden hayranları için gece saatlerinde yeni bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Ali Erbil'den hayranlarına mesaj var!

Evinde dinlenirken çekilmiş bir karesini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Mehmet Ali Erbil, “iyiyim çok Şükür, dualarınız için sonsuz teşekkürler” notuyla kendisini merak edenleri bir nebze olsun rahatlattı.

Mehmet Ali Erbil'den hayranlarına mesaj var! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil mesaj kök hücre kaçış sendormu hayranlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.