Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

5 Ocak Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Maymunlar Cehennemi: Başlangıç adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç hangi kanalda, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç oyuncuları kimlerdir sizler için haberimizde.

5 Ocak Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Maymunlar Cehennemi: Başlangıç adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Maymunlar Cehennemi: Başlangıç 2011 yılında vizyona girmiştir..

MAYMUNLAR CEHENNEMİ: BAŞLANGIÇ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İlki 1968 yılında çekilen Planet of the Apes serisinin en yeni filmi olan Rise of the Planet of the Apes, safkan bir bilimkurgu/aksiyon...

Maymunlar Cehennemi Başlangıç

San Francisco'da ve günümüzde geçen hikayede genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda maymunların insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu ediliyor.

MAYMUNLAR CEHENNEMİ: BAŞLANGIÇ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Rupert Wyatt

Oyuncular: James Franco, Freida Pinto, John Lithgow

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu, Macera

Yapım Yılı: 5 Ağustos 2011 / 1s 50dk

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.