"Max Verstappen ve Daniil Kvyat'ın eski sevgilisi aşk yaşıyor!"

Hollandalı Formula 1 pilotu Max Verstappen'ın Rus Formula 1 pilotu Daniil Kvyat'ın eski sevgilisi Kelly Piquet ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. Ortaya atılan iddiaların ardından Daniil Kvyat'ın da Max Verstappen'in eski sevgilisi Dilara Şanlık'ı takip etmeye başlaması kafalarda soru işareti oluşturdu.

Daniil Kvyat, uzun süredir eski F1 dünya şampiyonu Nelson Piquet'nin kızı Kelly Piquet ile beraberdi.

Geçen yıl Almanya GP'de podyuma çıkan Kvyat, aynı gün baba olmuş ve bir kızı olduğunu açıklamıştı.

İkili 2019 yılının son günlerinde ayrıldıkları doğrulamıştı.

"Max Verstappen ve Daniil Kvyat'ın eski sevgilisi aşk yaşıyor!"

Dünyanın en ünlü Formula 1 pilotlarından biri olan Hollandalı Max Verstappen ise Türk sevgilisi Dilara Şanlık'tan geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Verstappen bir özel televizyon kanalına yaptığı açıklamada üç yıldır birlikte olduğu Dilara'dan ayrıldığını doğruladı. Çiftin ayrıldığını duyan hayranları sosyal medya hesaplarından, 'Üzgünüz, çok güzeldiniz' paylaşımlarında bulundu. 

"Max Verstappen ve Daniil Kvyat'ın eski sevgilisi aşk yaşıyor!" - Resim : 2

Max Verstappen ve Daniil Kvyat'ın eski sevgilisi Kelly Piquet'in yeni bir ilişkiye başladığı iddiası magazin gündeminde büyük bir yankı uyandırdı. 

Söz konusu iddiaların hemen ardından ise, Daniil Kvyat'ın da Max Verstappen'in eski sevgilisi Dilara Şanlık'ı takip etmeye başlaması kafalarda soru işareti oluşturdu. Aşk dedikodularının ardından, Kvyat'ın sosyal medya hesabı üzerinden Şanlık'ı takip etmesinin nedeni büyük merak konusu oldu. 

"Max Verstappen ve Daniil Kvyat'ın eski sevgilisi aşk yaşıyor!" ile ilgili etiketler Aşk max verstappen Daniil kvyat Kelly piquet Dilara Şanlık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.