Masumlar Apartmanı'nda Safiye'den şaşırtıcı hamle

Salı akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 31. yeni bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Her karakter için bambaşka gelişmeler bizleri bekliyor.

Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde Naci’yi kazan dairesinin saklayan Han, ona içinde yatak da olan bir oda kurarak birlikte yemek yerler. Naci tüm bunların yanında bir kağıt parçasını da çaktırmadan tabağın içerisine atar ve Safiye’de “yardım edin” notunu bulur.

Herkesin aklındaki tek soru ise Safiye’nin Naci’nin yerini öğrenip öğrenemeyeceği olacak. Gülben cephesinde de yaşanan ilginç gelişmede Anıl, Gülben’in peşini bırakmaya hiç niyetli değildir.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'den şaşırtıcı hamle

Travmaları iyice ayyuka çıkan Gülben bu gelişmeler sonrasında iyice çıldırır. Attığı çığlık ile Anıl’ı bile korkutan Gülben’in, Esat ile konuştuğunu duyduğu Han’a da bağırışı dikkatlerden kaçmaz.

Gülben’in odasındaki oyuncak bebekleri alıp binanın içine atması ve evdeki herkesin onu şaşkınlıkla izlediği o kriz anları da izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmekte. Safiye ve İnci’nin dertleştikleri sahnede ise birbirleriyle yıldızı hiç barışmayan ikili arasında bir yakınlaşma olma olasılığı da muhtemel.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'den şaşırtıcı hamle - Resim : 2

Masumlar Apartmanı yeni bölümünde diğer merak uyandıran an ise İnci’nin radyoya geri döndüğü gün sürpriz karşılamada bir kişinin İnci’nin saçına dokunurken Han’ın bunu görmesi olacak.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'den şaşırtıcı hamle ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.