Masumlar Apartmanı'na Yıldız Geliyor! Murat Yıldırım Partnersiz Kaldı! İşte O Oyuncu

Masumlar Apartmanı dizisinde yeni sezon öncesinde büyük bir şok yaşanıyor. 2. sezonu ile yakın bir zamanda izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Aziz’den gelen büyük transfer herkesi şoke ediyor.

İlk sezonunda büyük bir ses getiren ve hemen ardından sezon finali ile ayrılık kapılarını sonuna kadar açan Masumlar Apartmanı dizisinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Başrollerinde Ezgi Mola ile Merve Dizdar’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finalinde senaryo gereğince İnci’nin ölmesi ile Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılışı herkesi derinden yaralamıştı.

Ünlü oyuncunun karakterindeki aşırı duygusal oluşu ve psikolojik yönlerinin ağır basmasıyla Zeynep Abdullah’ın bundan etkilenmesi ayrılığın ilk habercisi olmuştu. Kısa sürede gelen haber doğrultusunda Abdullah’ın bu nedenle kendi isteği doğrultusunda diziden ayrıldığı haberleri ayyuka çıkmıştı.

Masumlar Apartmanı'na Yıldız Geliyor! Murat Yıldırım Partnersiz Kaldı! İşte O Oyuncu

Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığı sonrasında dizinin hayranları bu duruma oldukça üzülürken yeni dönemde dengeleri değiştirecek yeni bir karar daha alındığı belirlendi.

Yıldız isimli bir karakterin Masumlar Apartmanı’na geleceği haberleri kulislerde dönmeye başlarken bu oyuncunun yeni sezonda başlayacak Aziz dizisinin başrol isimlerinden biri olduğu ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı'na Yıldız Geliyor! Murat Yıldırım Partnersiz Kaldı! İşte O Oyuncu - Resim : 2

Ve sonunda Masumlar Apartmanı’nda Yıldız karakterinin Melisa Şenolsun tarafından canlandırılacağı da kesinleşmiş oldu. Aziz dizisinde Murat Yıldırım ile başrollerde olması planlanan Şenolsun’un neden böyle bir karar alındığı üzerine de değişik yorumlar geldi.

 

Masumlar Apartmanı'na Yıldız Geliyor! Murat Yıldırım Partnersiz Kaldı! İşte O Oyuncu ile ilgili etiketler Melisa Şenolsun masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.