Masumlar Apartmanı Kan mı Kaybediyor? Reytingler Düştü! Düşüş Nedeni İse Oyuncuların Performansları

Televizyon dünyasında geçen sezonun en çok ses getiren dizilerinin başında TRT 1 ekranlarında salı akşamları ana haber bülteninden sonra yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı isimli dizi geliyor. Dizi geçen sene reytinglere tam anlamı ile damga vurdu.

Televizyon dünyasında geçen sezonun en çok ses getiren dizilerinin başında TRT 1 ekranlarında salı akşamları ana haber bülteninden sonra yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı isimli dizi geliyor. Dizi geçen sene reytinglere tam anlamı ile damga vurdu. Lakin bu sene yine reytingler çok iyi gitmesine rağmen istenen reytingler elde edilememiş durumda. Bu da yapımcıları yeni arayışlara itiyor.

Salı akşamları Türk dizilerinin en iddialarının yayınlandığı akşamlardan bir tanesidir. Bu sene FOX TV kanalında yayınlanmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri giderek yükseliyor.

Bunun yanı sıra TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışma programının reytingleri de oldukça iyi durumda. Dahası ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de çok iyi reyting alıyor. Tüm bunlar da Masumlar Apartmanı dizisi için ciddi anlamda tehdit oluşturuyor.

Masumlar Apartmanının Konusu 

Ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycı geçen seneye damga vuran bir yazar aynı zamanda. Yazarın diğer kitaplarından uyarlamalar da farklı kanallarda yayınlanıyor. Masumlar Apartmanı isimli dizi de gerçek olaylardan yola çıkarak ortaya çıkan bir eser.

Dizinin konusuna gelindiğinde kendi aile apartmanlarında yaşayan birbirinden farklı sorunları olan 4 kardeşin yaşadıklarına onaylanıyor.

Masumlar Apartmanı Kan mı Kaybediyor? Reytingler Düştü! Düşüş Nedeni İse Oyuncuların Performansları

Her bir kardeşin kendi içinde bir karanlık noktası bulunuyor. Her birinin kendi içinde travmaları olan bu dizinin geçen sezon yayınlanan son bölümünde Han'ın eşi İnci hayatını kaybetmişti. 

Masumlar Apartmanında Bizi Neler Bekliyor?

İşte İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılması dizide çok ciddi bir kan kaybına yol açmış durumda. Kendisinin yerine gelen Melisa Şenolsun ise istenen etkiyi şu ana kadar yaratabilmiş değil. Buna istinaden de diziye yeni karakterlerin eklenmesi ve konunun başka bir yere çevrilmesi bekleniyor.

Masumlar Apartmanı Kan mı Kaybediyor? Reytingler Düştü! Düşüş Nedeni İse Oyuncuların Performansları ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.