Masumlar Apartmanı Hikmet Öldü mü, Metin Coşkun Diziden Ayrıldı mı?

Rekortmen dizi Masumlar Apartmanı 69. bölümüyle ekrana geldi. Finale sadece 3 bölümün kaldığı dizide bu akşam bir veda da gerçekleşiyor. Dizinin en eğlenceli karakteri olarak bilinen Hikmet bu akşam Masumlar Apartmanı dizisine veda ediyor. Metin Coşkun'un oynadığı Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü, diziden neden ayrıldı?

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü, Hikmet diziden ayrıldı mı merak ediliyor. Finale adım adım yaklaşan TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı 69. bölümüyle bir vedaya da sahne oluyor.

Safiye, Gülben ve Neriman'ın babası Hikmet'in Masumlar Apartmanı dizisine veda etmesi birçok izleyicisi derinden üzdü. Dizinin en neşeli ve eğlenceli karakteri olarak bilinen Hikmet dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde ölüyor.

Masumlar Apartmanı Hikmet Baba Ölüyor mu?

Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan 69. bölümünde Gülben, Safiye ve Neriman'ın babası Hikmet kızlarının seslenmelerine karşık vermiyor. Hikmet Baba'nın ölümü Masumlar Apartmanı izleyicisini de derinden üzdü.

METİN COŞKUN KİMDİR?

Coşkun, 1 Ocak 1948 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sanat hayatına 1970 yılında başladı. Mesleği AST, Yeni Tiyatro, Dostlar Tiyatrosu gibi altı özel tiyatronun yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosunda 60'ın üzerinde oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. Sanatçı, tiyatro dışında da kamera karşısına geçerek, TRT'de ve özel tv kanallarında birçok dizide rol aldı.

Masumlar Apartmanı Hikmet Öldü mü, Metin Coşkun Diziden Ayrıldı mı? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı hikmet ölüyor mu Metin Coşkun diziden ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.