Masumlar Apartmanı 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gelecek Hafta Ne Olacak?

Masumlar Apartmanı 58. bölüm fragmanı için heyecan dorukta. TRT 1 dizisi son bölümüyle de izleyicisine dram dolu anlar yaşattı. İkinci sezonun da heyecanın dinmediği Masumlar Apartmanı 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Her Salı akşamı yayınlanan Masumlar Apartmanı 58. bölüm fragmanı ile de merak konusu oldu. Başrollerinde Merve Dizdan ve Ezgi Mola'nın olduğu Masumlar Apartmanı 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI 58. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümü sonrası Masumlar Apartmanı 59. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Ne Oldu?

Safiye, Naci’nin bir sıkıntısı olduğunun farkındadır. Onu, kurallarıyla bunalttığını düşünür ve değişeceğini kanıtlamak için büyük bir çaba gösterir. Gülben, kendisinin bunca zamandır başaramadığı şeyi ablasının ilk günden yapabildiğini öğrenmenin şokundadır. Kararını verir; o büyük adımı atacaktır. Ceylan, Han’ı sorunlarından uzaklaştırmak için iki günlüğüne şehre yakın bir yere gitmeye ikna eder. Aklında, Han’ı mutlu edeceğine inandığı bir sürpriz de vardır.

Masumlar Apartmanı 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gelecek Hafta Ne Olacak? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.