Masumiyet'in Süper Baba'sı Harun'dan kadına şiddete dikkat çeken efsane diyalog! Mehmet Aslantuğ'a kimse cevap veremedi!

Fox Tv'nin Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın rol aldığı Masumiyet tüm hızıyla ve akan senaryosuyla devam ediyor. Dizide adeta bir Süper Baba'yı oynayan ve bembeyaz dünyası müstakbel damadına yönelik suçlamalarla kirlenen Masumiyet dizisinin Harun'undan kadına şiddetle ilgili ilgi çekici diyalaloglar dizide yer alıyor.

Şu sıralar Masumiyet dizisinin Süper Baba'sı Harun karakterini canlandıran ve Türkiye'nin en sevilen jönlerinden biri olan Mehmet Aslantuğ dizide rol değil adeta kendini oynuyor. Kadına şiddete yönelik basında sık sık mesajlar veren Mehmet Aslantuğ, rol aldığı Masumiyet dizisinde de Harun'un ağzıyla da kadına şiddetle ilgili diyaloglar dile getiriyor.

Sadece karizması ve oyunculuğuyla değil özel yaşantısında verdiği mesajlarla da takip edilen Mehmet Aslantuğ rol aldığı Masumiyet dizisinde steril, bembeyaz dünyası müstakbel damadına yönelik dehşetli suçlamalarla lekelenecek olan Harun, dünyası kızı İrem’in etrafında dönen gerçek bir ‘’süper baba’’. Babalığa dair en büyük sınavını eşinin zamansız kaybıyla verdiğine inansa da, Harun’un babalık sınavı her bölüm devam ediyor.

Masumiyet dizisinin Harun'u kimdir? Harun Orhun kimdir?

Dizinin bir sahnesinde Harun, kızı ve müstakbel damadının içinde bulunduğu durum karşısında verdikleri tepkileri eleştirir. Kadına yönelik şiddetin meşrulaştırılamayacağını ifade eden Harun, diyaloglarıyla dizinin izleyenlerine adeta kamu spotu yaşattı.

Masumiyet'in Süper Baba'sı Harun'dan kadına şiddete dikkat çeken efsane diyalog! Mehmet Aslantuğ'a kimse cevap veremedi! ile ilgili etiketler Mehmet Aslantuğ masumiyet harun
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.