Masum 110. bölüm full izle

Masum 110. bölüm izle! Masum 110. son bölümü full izle halinde tek parça olarak Kanal 7'de. Masum 111. bölüm 11 Temmuz özeti ve fragmanı haberimizde.

Masum 110. Bölüm ile 10 Temmuz 2020 akşamında Kanal 7’de. Başrollerinde Giaa Manek ile Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum dizisi 110. Bölümü ile saat 16.10’dan itibaren Kanal 7 ekranlarında olacak.

Masum dizisinin 110. Bugünkü bölümünde Kinjal Daval’den kurtulmak için bir plan yapar fakat Gopi onun oyununu bozar. Rashi ise Cigar’a kendini affettirmek için çare arar. Cigar Rashi’yi affedecek mi?

MASUM 110. BÖLÜM ÖZETİ

Kinjal Daval’i ailesinin gözünde küçük düşürmek için bir oyun hazırlar. Ahem’in saatini Daval’in cebine koyar. Kinjal’e oje süren Gopi bir gariplik olduğunu anlar. Ahem saatini ararken Kinjal bir yolunu bulur ve saatin Daval’de olduğunu gösterip onun çalmış olabileceğini ima eder. Fakat ondan şüphelenen Gopi saati yanlışlıkla kendisinin koyduğunu söyleyince Kinjal’in planı suya düşer. Öte yandan Rashi kendini Cigar’a affettirmek için her yolu dener. Cigar’la konuşmak için şirkete gelen Rashi’yi neler bekliyor?

MASUM 111. BÖLÜM ÖZETİ

Urmila Rashi’nin Modi ailesinin evine dönmesi için bir plan hazırlar. Rashi’yi bir depoya bağlayan Urmila onun görüntülerini videoya çeker ve kayıtları Modi ailesinin evine gönderir. Kokila videoyu izleyince bunun bir oyun olduğunu anlar. Rashi ise pazara gittiğinde bir grup adam tarafından kaçırılır. Urmila kızının gerçekten kaçırıldığını öğrenince büyük bir şok yaşar. Yardım için dünürlerinin evine giden Urmila kimseyi kendisine inandıramaz. Cigar Rashi’nin gerçekten kaçırıldığını anlayınca ne yapacak?

Masum 110. bölüm full izle ile ilgili etiketler masum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.