MasterChef'te 50 Bin TL Ödülü Kim Aldı? 14 Aaralık MasterChef Ödül Oyunu Kazanan Kim?

MasterChef'te eski yarışmacılar ile 2022 yarışmacıları tezgah başına geçti. Şampiyonların da aralarında bulunduğu ödül oyununda kazanan kim oldu? İşte 14 Aralık MasterChef ödül oyunu galibi...

tv8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2022'de ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Aralarında 2018,2019 ve 2021 MasterChef şampiyonları, ikincilerinin de olduğu ödül oyununda kırmızı ve mavi takım kıran kırana mücadele ediyor. İşte 14 Aralık MasterChef ödül oyununu kazanan isim...

14 ARALIK MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te 50 bin TL'lik ödül oyunu galibi az sonra belli olacak. MasterChef jürisi yarışmacılardan portakal ve kakule ürünleri ile biri tatlı, biri de yemek olmak üzere iki farklı tabak istedi.

 MasterChefte eski ve yeni yarışmacılar aynı tezgahta 14 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı

Tabaklar şefler tarafından değerlendirildi, oylar verildi. Buna göre eski şampiyon Eren ile Metin 46 puanla ödülün kazananı oldu. Cemre ile Burak Kaya ise 42 puanla ikinci oldu. İşte, puanlama:

Eren - Metin 46
Burak - Cemre 42
Esra - Yağız 39
Suna - Görkem 37
Kerem - Tolga 37
Dilara - Ayaz 36
Barbaros - Kıvanç 36

MasterChef'te 50 Bin TL Ödülü Kim Aldı? 14 Aaralık MasterChef Ödül Oyunu Kazanan Kim? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.