MasterChef'in favorisi Tahsin kimdir? MasterChef Tahsin kaç yaşında, nereli?

Masterchef Tahsin kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir gibi soruların cevapları merak konusu olan detaylardan birkaçıdır. Biz de bu yazımızda Tahsin Küçük ile ilgili merak edilen tüm detayları araştırdık. İşte, tüm detayları ile Tahsin Küçük…

Masterchef Türkiye 2021 yarışmacısı Tahsin Küçük, yarışmada ana kadroya giren on birinci kişi olmuştur.

Son dönemde en çok merak edilen yarışmacılar arasındadır. Genç yarışmacı, 13 yaşında mutfağa girmiştir.

MASTERCHEF KİMDİR? KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Bulaşıkçılıktan başlamıştır ve on yıldır yemek sektöründedir. 23 yaşındadır ve aslen Trabzonludur.

Doğma büyüme Kocaelili olan genç yarışmacı, yedi yıldır İstanbul’da yaşamaktadır. Masterchef yarışmasının iddialı isimlerinden birisidir.

Masterchef Tahsin, erken yaşta çalışmaya babasının sayesinde başladığını söylemiştir.
El lezzetine inandığını söyleyen yetenekli yarışmacı, büyük ihtimalle şampiyon olurum demiştir.

Konuşmaları ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken isim, mutfağın yanı sıra dansa da ilgi duymaktadır.

Masterchef yarışmasına yaptığı yemekler ve horon gösterisi ile damga vurmuştur. Okan Üniversitesi Gastronomi bölümü mezunudur.

Masterchef Tahsin Küçük, 2015 yılında ‘Ver Fırına’ isimli yemek yarışmasına katılmıştır. Bunun yanı sıra geçtiğimiz yıllarda ‘Yemekteyiz’ yarışma programına da katılmıştır.

İlginç tavırları ile birçok kişi tarafından sevilen yarışmacı, yarışmaya başlamadan önceki haftanın ilk yarışma gününde balkona çıkmayı başarmıştır.

Geçtiğimiz günlerde stüdyoda yarışan Hüsnü ile sert bir tartışma yaşamıştır. Balkona çıktığından dolayı çok mutlu olduğunu söylemiştir.

Evde rahat uyuduğunu ve serviste rahat geldiğini dile getiren yarışmacı, diğer yarışmacıların ise hep stres içerisinde olduğunu söylemiştir.

İsimleri yazılı olan önlüğü ise 4 kişinin alabileceğini tahmin ediyorum demiştir. Tahsin, yarışmada özellikle galibiyet kazandıktan sonra dışlanan isim olduğunu dile getirmiştir.

Bu sırada Hüsnü ile aralarında tartışma yaşanmıştır. Tahsin kaba sözlerle yanıt verince şok eden anlar yaşanmıştır.

Masterchef yarışmacısı Tahsin Küçük’ün ana kadro yolculuğu ise hayranları tarafından merak edilmektedir.

Genç yarışmacı, Masterchef ilk turunda konfi tekniği ile pişirilmiş somon hazırlamıştır. Danilo, Mehmet ve Somer şeften evet alarak bir üst tura yükselmiştir.

İkinci turda yarışmacı, Burak ve Mercan ile eşleşmiştir. Şefler bu sefer yarışmacılardan köz biber sosu hazırlamalarını istemiştir.

Köz biber sosunu en iyi hazırlayan isim Tahsin Küçük olmuştur. Bu sayede rakiplerini eleyerek bir üst tura yükselmiştir.

Ana kadro seçmelerinde ise yarışmacılardan kitel yapmaları istenmiştir. Yarışmacılara kitel için 40 dakika süre tanınmıştır.

40 dakika sonunda yarışmacıların hazırladıkları tabaklar şeflerin beğenisine sunulmuştur.
En iyi tabakları hazırlayan kişiler yaratıcılık oyununda oynamaya hak kazanmıştır. Yaratıcılık turunda yarışmacılara ana ürün olarak anjelik eriği verilmiştir.

Yarışmacıların anjelik eriğini kullanarak bir yemek hazırlamaları istenmiştir. Verilen sürenin sonunda en iyi tabağı hazırlayan isim Tahsin Küçük olmuştur.

Ana kadroya giren on birinci isim olmuştur. Yarışmacının sosyal medya hesapları da sevenleri tarafından merak edilmektedir.

Tahsin Küçük, Instagram’da @tahsinkucukofficial kullanıcı adını kullanmaktadır. Instagram hesabında hem kendi fotoğraflarını hem hazırladığı yemeklerin fotoğraflarını paylaşmaktadır.

MasterChef'in favorisi Tahsin kimdir? MasterChef Tahsin kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.