MasterChef Tunahan tüm sırrı açıkladı! Meğer her şey kurguymuş! Acun Ilıcalı dava açacak mı?

MasterChef Türkiye 2021'den geçtiğimiz günlerde elenen yarışmacı Tunahan Ak, yarışmanın tüm sırrını açıkladı. Sosyal medyada bir paylaşımı beğenen Tunahan Ak, MasterChef'in kurgu olduğunu ifşa etti. Şimdi gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi.

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yer alıyor. Her bölümü heyecanlı anlara sahne olan yarışmadan elenen yarışmacı Tunahan Ak öyle bir şey ifşa etti ki yarışmanın geleceği tartışılır hale geldi.

Tunahan Ak, sosyal medya hesabından beğendiği bir paylaşımla MasterChef'in kurgu olduğunu ifşa etti. Ana kadroya tekrar giren Görkem ve Azize'nin bu kurgunun bir parçası olduğunu açıklayan bir tweeti beğenerek her şeyi ifşa etti.

GÖZLER ACUN ILICALI'YA ÇEVRİLDİ!

MasterChef'in kurgu olup olmadığı iddiası öteden bu yana konuşulan bir konnuydu. Ancak bir yarışmacının konuyla ilgili ilk kez bu kadar açık bir şekilde konuşması sonrası izleyici de etkilendi. Yarışmaya başlarken sözleşme imzalayan yarışmacıların herhangi bir açıklama yapması yasak. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı'nın dava açıp açmayacağı merak konusu oldu.

TUNAHAN AK KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2021'de yarışan Tunahan Ak, 19 yaşında. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu'da 4 sene yatılı okuduğunu ve 1,5 senedir Kadıköy'de çikolata imalathanesinde çalıştığını söyledi.Hayatında bir değişiklik olması adında yarışmaya katıldığını belirten Tunahan Ak, MasterChef Türkiye'ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu söylemişti. Tunahan Ak, 19 Eylül'de yarışmaya veda etmişti.

MasterChef Tunahan tüm sırrı açıkladı! Meğer her şey kurguymuş! Acun Ilıcalı dava açacak mı? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef kurgu mu mastercef türkiye tunahan ak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.