MasterChef Suna Aydın kimdir? Nerede çalışıyor? Suna Aydın kaç yaşında?

Masterchef All Star ana kadrosuna girmeyi hak kazanan ikinci yarışmacı olan Suna Aydın'ın kim olduğu merak konusu oldu. Bu çerçevede 'Suna Aydın kimdir?' veya 'Suna Aydın kaç yaşında?' gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki MasterChef Suna Aydın kimdir? Nerede çalışıyor? Suna Aydın kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

MasterChef All Star 14 Haziran günü TV8'de seyircilerle buluştu. İkinci bölümle birlikte ana kadroya girmeye hak kazanan isim ise Suna Aydın oldu. Bu çerçevede ' Suna Aydın kimdir? veya Suna Aydın kaç yaşında? gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki Masterchef Suna Aydın kimdir? Nerede çalışıyor? Suna Aydın kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

MASTERCHEF SUNA AYDIN KİMDİR?

MasterChef Türkiye All Star yarışmasının yeni sezonunda yer alan yarışmacılardan biri olan Suna Aydın, 10 Ekim 1986 tarihinde İskenderun'da doğmuştur. Mutfak sanatları akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimi almıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli markalarda çalışma fırsatı bulmuş ve sektöre adım atmıştır.

Suna Aydın, kariyerinde tecrübe kazanmak amacıyla kebapçılardan balıkçılara, Türk mutfağından dünya mutfağına kadar farklı mekanlarda baş aşçı, koordinatör veya danışmanlık gibi görevler üstlenmiştir. Ayrıca kendine ait bir restoranı vardır ve bu restoranda modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptini benimsemiştir.

MasterChef Suna Aydın kimdir? Nerede çalışıyor? Suna Aydın kaç yaşında?

MasterChef All Star yarışmasında ilk turda buharda somon yaparak başarılı bir performans sergilemiştir. Sosları tam olarak tutmasa da ikinci tura yükselmeyi başarmıştır. İkinci turda ise yarım saat içinde köfte piyaz yaparak rakipleri Mustafa ve Sema'yı geride bırakarak son 14 yarışmacı arasına adını yazdırmıştır.

Suna Aydın, ayrıca 11 yaşında Batın adında bir oğlu bulunmaktadır. Yaratıcı ve güven dolu bir mutfak becerisine sahip olan Suna Aydın, MasterChef Türkiye All Star yarışmasında mücadele edecek.

MasterChef Suna Aydın kimdir? Nerede çalışıyor? Suna Aydın kaç yaşında? ile ilgili etiketler Suna Aydın MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.