Masterchef Murat takım arkadaşlarını haşladı! 16 Ekim MasterChef'te hangi takım kazandı?

16 Ekim Masterchef Türkiye'de mavi takımla, krımızı takım yarışıyor. Kırmızı takımda yer alan Murat, takım yarışında diper yarışmacılara zarar verdi. Masterchef Murat takım arkadaşlarını haşladı! 16 Ekim MasterChef'te hangi takım kazandı? Detaylar bu haberde...

TV 8'de yayınlanan 16 Ekim MasterChef Türkiye'de Murat, takım arkadaşlarını yaktı! Rekabetin üst seviyede olduğu Masterchef Murat takım arkadaşlarını haşladı! 16 Ekim MasterChef'te hangi takım kazandı? Merakla takip edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

Masterchef Murat takım arkadaşlarını haşladı! 16 Ekim MasterChef'te hangi takım kazandı?

16 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE
TV 8'de yayınlanan 16 Ekim tarihli MasterChef Türkiye'de yarışma heyecanı sürüyor. Dün Doruk ve Murat'ın eleme grubuna kaldığı yarışmada Mavi takım ve Kırmızı takım, takım yarışında kozlarını paylaşıyor. En iyi menüyü hazırlamak için çalışıyorlar.

Takım yarışında Kırmıı takımda ilginç bir olay yaşandı. Murat elindeki sıcak suyla takım arkadaşlarını yaktı. MasterChef Türkiye'de kırmızı takım yarışmacıları Meltem ile Murat arasındaki sıcak su kavgası yanık problemiyle sonuçlandı.

MURAT, TAKIM ARKADAŞLARINI YAKTI İZLE

Öte yandan MasterChef Türkiye'de jokey adaylarına yemek yapan yarışmacılardan Mehmet, daha önceki yıllarda 'joker'lik yaptım diyerek herkesi güldürdü.

Takım oyununu mavi takım kazandı. Dokunulmazlık yarışını Esra, Mehmet'e kazandırdı.

16 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE İZLE!

DAKİKA DAKİKA 15 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE
TV 8'in rekabet dolu MasterChef Türkiye yarışmasının yeni etabının ilk programı bu akşam (15 Ekim'de) yayınlandı.

Yarışmacılar birazdan kaptanlık kazanmak için yarıştı. Kaptanlık yarışını Uğur kazandı. Mavi takımın kaptanı olan Uğur, kırmızı takımın kaptanı olarak, "Pasif bir kaptan olacağını düşünüyorum" dediği Tuğçe'yi seçti. Uğur, Murat'ı takımına almayacağını söyledi. Tuğçe ise, "Uğur bana Murat'ı nazar boncuğu bıraktı" dedi. Takımlar belli oldu.

Mavi Takım: Kaptan Uğur, Kerem, Burcu, Mehmet, Atakan, Eslem.

Kırmızı Takım: Kaptan Tuğçe, Hakan, Meltem, Doruk, Murat.

Jüri üyeleri, kaptanlar Uğur ve Tuğçe'yi çağırarak önlüklerini değiştirmelerini istedi. Kaptanlar artık karşı takımla yarışacak.

Bir saat sonra gelecek arkadaşlarına ikram etmek üzere 20 kişilik 8 çeşit atıştırmalık yaptılar.

Takım oyununu mavi takım kazandı.

Mavi takım balkona geçerken, kırmızı takım dokunulmazlık için çalıştı. Aralarından iki kişi eleme potasına girecek.

Kırmızı takım üyeleri birbirlerine bağlanarak noodle yapmaya çalıştı. Şeflerin tabağına en yakın olan iki yarışmacı Meltem ve Doruk oldu. Dokunulmazlığı Meltem kazandı. Yarışmacıların oyları ile eleme adayı iki kişi belirlendi: Murat ve Doruk.

MASTERCHEF TÜRKİYE
Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı.

Acun Ilıcalı, 9 sezon ve 170 bölümü geride bırakan MasterChef programının yapım haklarını satın aldı ve Türkiye'ye getirdi. MasterChef Türkiye, TV8'de yayınlanmaya başlayan MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor.

SOMER SİVRİOĞLU
1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldıktan sonra Avusturalya’ya taşındı.

Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı.

Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Sydney'li restaurant sahibi ve aşçı Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor.

Masterchef Murat takım arkadaşlarını haşladı! 16 Ekim MasterChef'te hangi takım kazandı? ile ilgili etiketler masterchef murat takım arkadaşlarını haşladı 16 ekim masterchef hangi takım kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.