MasterChef Jürisinde Bomba Değişiklik! Mehmet Yalçınkaya'nın Yerine Ünlü Kadın Şefi Jüri Oluyor!

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye yeni sezonu başlıyor. Yarışmadan ilk fragman da geldi. Geçtiğimiz aylarda jüriden ayrılacağı açıklanan Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yerine gelen isim de belli oldu. Türkiye'nin en ünlü kadın şeflerinden biri MasterChef jürisi oluyor.

TV8 ekranlarının merakla takip edilen yemek yarışması MasterChef Türkiye yeni sezonu başlıyor. Şef adayı birbirinden yetenekli yarışmacıların tüm hünerlerini sergilediği yarışmada yemek tarifleri de ilgiyle takip ediliyor. Şef Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı MasterChef yeni sezonda bomba bir değişiklik yapıldı. MasterChef Jürisinde Bomba Değişiklik! Mehmet Yalçınkaya'nın Yerine Ünlü Kadın Şefi Jüri Oluyor!

MasterChef'in agresif jüri üyesi Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yerine gelecek isim de belli oldu. Yarışmanın yeni sezon fragmanında yer alan detay yarışmaya kadın şef jüri üyesinin geleceği şeklind yorumlanmıştı. Gelen son haber ise MasterChef jüri üyesi olarak ünlü kadın şefin geleceği öğrenildi.

MasterChef'e Kadın Jüri Üyesi Geliyor!

Her sezon büyük bir ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda Mehmet Yalçınkaya'nın olmayacağı öğrenildi. Bu bomba ayrılık yarışmanın izleyicilerinde büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ancak Yalçınkaya'nın yeri çabuk doldu.

Ünlü gurme Vedat Milör'ün de yakından takip ettiği şeflerden olan ve Nicole'un kurucu ortağı ünlü şef Aylin Yazıcıoğlu MasterChef jürü üyeliği için geliyor. Başarılı bir reklamcıyken tüm kariyerini bırakıp mutfağa geçen Aylin Yazıcıoğlu baba tarafından Adanalı.

MasterChef Jürisinde Bomba Değişiklik! Mehmet Yalçınkaya'nın Yerine Ünlü Kadın Şefi Jüri Oluyor!

Acun Ilıcalı'nın da MasterChef jüri koltuğunda kadın bir şefin olmasına sıcak baktığı biliniyor. Bakalım MasterChef yeni sezonda jüri üyeleri kimler olacak?

MasterChef Jürisinde Bomba Değişiklik! Mehmet Yalçınkaya'nın Yerine Ünlü Kadın Şefi Jüri Oluyor! ile ilgili etiketler MasterChef mehmet yalçınkaya mehmet yalçınkaya masterchef danilo zanna somer sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.