MasterChef Azize torpilli çıktı! Gelir gelmez eleme potasına girmesinin sebebi belli oldu!

MasterChef Türkiye 2021'de torpil skandalı yaşanıyor. Ana kadroya tekrar giren iki isimden biri olan Azize Polat'ın torpilli olduğu ortaya çıktı.

TV8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef Türkiye 2021'de her bölüm bir öncekini gölgede bırakıyor. Yarışmanın son bölümünde daha önce elenen iki isim Görkem ve Azize tekrar giriş yaptı. Olmaz denilenlerin olduğu yarışma MasterChef'te bu kez de torpil skandalı yaşanıyor. Meğer Azize yapılacak yemeği önceden biliyormuş...

Somer Sivrioğlu'nun son bölümde yaptığı, "Sizlere bunu en başında açıklamıştık. İlk 16 oluşturulduğunda herkesin haberi olması lazım" açıklaması yarışmacıları şaşırttı. Ana kadroya tekrar dahil olan Görkem ise,"Yarışmadan elendikten sonra büyük bir çöküş yaşadım. Tekrar burada olduğum için mutluyurm" ifadelerini kullandı.

Masterchef Azize Polat kaç yaşında aslen nereli eşi kimdir? - Internet Haber

Sosyal medya kullanıcıları ise Görkem'in ifadeleri sonrası Somer Şefi yalancı çıkartarak, "Demek ki söylenmemiş. Yoksa bu adam en başından beri şansının olduğunu bilirdi" diyerek Görkem'i destekleyen paylaşımlarda bulundular. Ancak diğer yandan MasterChef Azize Polat'a torpil yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

MasterChef 2021'i sık sık ifşalayan sosyal medya fenomeni Ata Benli, Azize'ye yapılan torpili şu şekilde açıkladı:"Kadınlar evinde MasterChef'e yeniden girecek isimlerin yarışmada Kabak yemeği yapılacağı konuşuldu. Yani Azize geri döndüğünde Kabak yemeği yapacağını biliyordu" diye konuştu.

Azize Polat ise konuyla ilgili bir açıklama yapamadan tekrar eleme potasına gönderildi. Bilindiği gibi dün dokunulmazlığı kazanan Eren, Azize'yi eleme potasına göndermişti. Eleme potasına yeniden gönderilmesinin kendisini şaşırtığını ifade eden Azize hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

MasterChef Azize torpilli çıktı! Gelir gelmez eleme potasına girmesinin sebebi belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef azize masterchef türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.