MasterChef 7 Eylül Kim Kazandı? Takım oyununu kim kazandı? İşte eleme adayları

MasterChef 7 Eylül kazanan takım kim oldu sorusu merak ediliyor. İlk iki eleme adayı ardından haftanın üçüncü ve dördüncü isimleri de belierlendi. Yarışmacılar 7 Eylül Çarşamba akşamı isimleri ile öne çıkan yemekleri yaptı. MasterChef hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında takım oyunları sürüyor. Haftanın ikinci yarışında ise takımlar isimleri ile öne çıkan yemekleri başarılı şekilde yaptı. Ardından kazanan takım da yeniden mavililer oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için yaratıcılık turuna çıktı. İşte, MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan isim...

MASTERCHEF'TE HANGİT AKIM, KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci takım yarışının kazananı mavililer oldu. İki takım yarışmacıları isimleri ile öne çıkan yemekler için tezgah başına geçti. Günün menüsünde yer alan tabaklar şöyle:

MasterChef'te hangi takım kazandı? 7 Eylül MasterChef takım oyununu kim kazandı? Haftanın eleme adayları

Pum pum çorbası
Deli kız dolması
Tosunum
Kedi batmaz
Pırtım pırt
Şap şap köfte
Koca karı gerdan

Kıran kırana yarışın ardından kazanan mavi takım oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık mücadelesi için yaratıcılık oyununa çıktı. Takım üyeleri kavun ile en başarılı yemeklerini yaptı. MasterChef jürisinin değerlendirmesi ile bireysel dokunulmazlığı Büşra aldı. İlk üçe Melih, Büşra ve Metin çıkmıştı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 7 EYLÜL

Büşra'nın tercihi ile üçüncü eleme adayı Melih oldu. İlk iki isim de Vural ile Burak olmuştu.

MasterChef 7 Eylül Kim Kazandı? Takım oyununu kim kazandı? İşte eleme adayları ile ilgili etiketler MasterChef eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.