MasterChef 26 Eylül Kaptanlık Oyunu Kim Kazandı? MasterChef 2022'de Yeni Takımlar Belli Oldu!

MasterChef 2022'de mavi takım kaptanlığı için yarışmacılar tezgah başında. Yeni haftanın kaptanlık mücadelesinin yanısıra kırmızı ve mavi takım yarışmacıları da belli oluyor. Peki 26 Eylül MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı?

MasterChef jürisinin karşısına çıkan yarışmacılar haftanın kaptanlık yarışında tezgah başına geçti. Mavi takım kaptanı olmak için yarışanlar kıyasıya rekabete başkadı. Olağanüstü performansların sergilendiği MasterChef Türkiye 2022'de kaptanlık oyununda yaşananlar haberimizde.

26 EYLÜL MASTERCHEF KAPTANLIK KİM KAZANDI?

tv8'de ekrana gelen yemek yarışması MasterChef 2022'de eleme ardından ilk oyun kaptanlık için yapıldı. Jürinin isteği ise yarışmacılardan en iyi tiramisu yapılması oldu. Danilo Şef'in hazırladığı tiramisuyu en iyi yapan iki isim kaptanlık düellosunda yerini aldı.

MasterChef 26 Eylül Kaptanlık Oyunu Kim Kazandı? MasterChef 2022'de Yeni Takımlar Belli Oldu!

MasterChef Atike'ye Soğuk Duş!

MasterChef Atike, en iyi tiramisuyu yapmak için tezgah başındaydı. Ancak oyunun sonunda tiramisu tabağında kasnağı unutan Atike'nin tabağı MasterChef jürisi tarafından değerlendirmeye balınmadı.

MasterChef jürisi tadım ardından; Kıvanç, Büşra, Şule, Serpilay, Çağatay olmak üzere beş ismi seçti. Kaptanlık düellosunda yarışacak en iyi iki isim Çağatay ve Büşra olarak belirlendi. İki isim de düelloda, verilen 9 ürünü istenilen gramajda tahmin etmekti. Mücadele sonunda mavi takım kaptanlığını Çağatay kazandı. Kırmızı takım kaptanı olarak da Ayaz'ı tercih etti.

MasterChef 26 Eylül Kaptanlık Oyunu Kim Kazandı? MasterChef 2022'de Yeni Takımlar Belli Oldu! ile ilgili etiketler MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.